• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

www.sgk.gov.tr web adresinden veri çekmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mekuka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Vizite Kağıdı Programımda kullanmak üzere www.sgk.gov.tr adresindeki personel bilgilerinden son 4 aya ilişkin prim aylarını, günlerini ve tutarlarını aldırmam gerekiyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Resim doğrulama adımı olduğundan dolayı bu pek mümkün olmayabilir.

online olarak almasa da en azından ekrandaki güvenlik kodunu getirip elle doğrulama yapılsa, sonra sistemden alınabilir mi?

Bu konuyla ilgili olarak sitede yapılmış başka örnekler mevcut. Şu an bende bilgisayarımda bulamadım ama ssk bilgilerini hücrelere alan güzel bi program vardı.(Dediğim örnekte sadece isim,anne adı , baba adı vs. alıyodu. Resim doğrulama olmayan bir sayfadan, Tc no il) O örnek fikir verebilir sanırım. Bulursam eklerim ama biraz ararsan fikir verecek bişeyler bulabilrsiniz.

sitede ne diye arayacağımı bulamadım. aradığım isimlerde bir sonuca varamadım. Birde ana adı, baba adı v.s. lazım değil bana. SSK nosundan primlerin olduğu sayfaya ulaşabilmek, ordan sadece son 4 aya ilişkin verileri ve günlerini alabilmek.

umarım anlatabilmişimdir.
Saygılarımla,

sayın drejan62

bulamadım üzgünüm.
site başka siteye açıldı
orda da sgk diye arattım. çıkmadı. yine de ilginize teşekkürler

Ne yapmak istediğini gayet iyi anladım arkadaşım. 5 nolu mesajda söylediğim gibi kasdettiğim dosya da sadece istediğini yapabilmen için sana fikir verir. Dosyayı buldum ekliyorum. Belki işini yarar. İyi çalışmalar... ( Dosyayı hazırlayan arkadaşında emeğine sağlık... )

Ekli dosyalar

sayın drejan62

dün oğuzka arkadaşın gönderdiği dosyadan düzenlemeye çalıştım. ama tam istediğimi yapamadım. İnşallah bulurum.

teşekkürler

o zaman benim göndermeme gerek yok.
Ama bahsettiğim sitedeki arkadaşlar (Tarkan Vural) müthiş yapmışlar
ellerine kollarına sağlık

hakikaten müthiş bir uygulama olmuş. ona da baktım. güvenlik kodu bulması şahane olmuş.

Geri