• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

worda aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatih34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010
sayın hocalrım iyi akşamlar iyi çalışmalar
EXCEL WEB SAYESİNDE BİR PROGRAM YAPMAYA ÇALIŞIYORUM
benim sorum şu yaptığım programda iş ile alakalı olarak sözleşme yapılması gerekiyor buda yazı ekinde gönderdiğim örnek word dosyasında kırmızı ile yazdığım yerlere userformda yaptığım program ile verielrin buraya atmasını ve bu şekilde çıktıyı almak istiyorum.Bu mümkünmüdür.
formda araştırdım ama bulamadım veya gözümden kaçmış olabilir

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Worddeki metinin aynısını excelde yapın. Değişecek olan kısımların hücre adreslerini userformda girerek yapabilirsiniz.

teşekkür ederim excelde yapmak istemedim çünkü eğer olsaydı wordde güzel olacaktı

excelden worda aktarma

useformda girmiş olduğum veriler excel sayfasına atıyor
örnek dosyada gönderdiğim sözleşme tasarısındaki bölümlere de yazılmasını istiyorum bu mümkünmüdür.KİK den alınan sözleşme olduğundan sadece iki sayfasını ekledim şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

öncelikle word belgenizde
görünüm -araç çubukları- adres mektup birleştirme açık olsun.
word belgesini açtıktan sonra verinizin olduğu excel sayfasının yerini gösterin. (Excelde en az 1 satırlık veri olsun)
<<ABC>> birleşik verileri göster düğmesine basın ve kayıt düğmesinden 1 den kaça kadar gitmesini istedğiniz veriyi çağırın...

Ekli dosyalar

hocam teşekkür ederim.bu işde anlaşılan ayrı bir ders
çünkü yapamadım bilmediğim
yardımcı olduğunuzdan dolayı ve değerli zamanınızı ayırdığınız için yeniden reşekkürlerimi sunuyorum

Sevgili barış dosyanı inceleyeceğim teşekkür ederim her halde hemşeriyiz tokatlıyım ende programda tokat il özel idaresi var

Geri