Word Dosyasından Aktarılan Verilerin Düzenlenmesi

Excel Vers. ve Dili
Office 365 - İngilizce
Arkadaşlar , word dosyasından excele veri aldım.Ancak veri hücrelere ayrılmadan tek hücreye geldi. Örneğin D2 hücresine aşağıdaki gibi geldi.

Kod:
[COLOR=Red][B]01/01/2008[/B][/COLOR],,,,[COLOR=Red][B]22[/B][/COLOR],[COLOR=Red][B]01/01/08[/B][/COLOR],,,,,,,,,,[COLOR=Red][B]Açılış,Maddesi[/B][/COLOR],,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[COLOR=Red][B]624,052.80[/B][/COLOR],,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[COLOR=Red][B]624,052.80[/B][/COLOR]
Aslında virgül yerine boşluk vardı ben word de ctrl+f yaparak boşlukları virgülle değiştirip öyle excele kopyaladım.Hücrelere almak istediğimrakamlar kırmızı renkle gösterilen rakamlardır.Yaklaşık 2000 adet satır var bu şekilde.

Excelde macro veya fonksiyonla aradaki virgülleri kaldırıp ; örneğin D2 hücresine 01/01/2008 , E2 hücresine 22 , F2 hücresine 01/01/2008 .... şeklinde nasıl yazdırabiliriz.

Dosyanın bir kısmı ektedir.Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

D Sütununu seç,
Veri/Metni Sütunlara Dönüştür'ü Seç.
Çıkan iletişim kutusunda "Sınırlandırılmış" ı işarele ve ileriye tıkla,
Yine iletişim kutusundaki "Diğer" kutucuğuna virgül "," (tırnaksız) yaz ileriye tıkla,
Tekrar çıkan iletişim kutusunda boş gözüken sütunları almak istemiyorsan, teker teker üzerine tıkla ve "Sütundan Veri Alma" (Atla)'yı seç.
Almak istemediğin sütunların seçim işi bitince Son'u tıkla.

Excel Vers. ve Dili
Office 365 - İngilizce
D Sütununu seç,
Veri/Metni Sütunlara Dönüştür'ü Seç.
Çıkan iletişim kutusunda "Sınırlandırılmış" ı işarele ve ileriye tıkla,
Yine iletişim kutusundaki "Diğer" kutucuğuna virgül "," (tırnaksız) yaz ileriye tıkla,
Tekrar çıkan iletişim kutusunda boş gözüken sütunları almak istemiyorsan, teker teker üzerine tıkla ve "Sütundan Veri Alma" (Atla)'yı seç.
Almak istemediğin sütunların seçim işi bitince Son'u tıkla.
Çok teşekkür ederim, sağolun.