• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Word Dosya Adını Excel Tablosunda Sütunlaştırma

Kapanış

Sayın Muygun,
Ayırdığınız tüm zamanlar için,emekleriniz için,hoşgörünüz için...Herşey için çok ama çok teşekkür ederim.İndex bence daha kullanışlı gibi geldi.Uygulama da kesinleşir.Bu konu böylece kapanıyor.Çok yararlanacağım kesin.Başka arkadaşlarda yararlanacaktır mutlaka.Ne diyeyim,her şey gönlünüzce olsun değerli arkadaşım.(Deneme sırasında tarihin iki kez yazdığını gördüm.İL yerine de tarih yazıyor.Sadece buna bir bakabilirmisiniz?)

Son düzenleme:
Merhaba;
Tespitiniz doğru indeks dosyasında küçük bir modifikasyon gerekiyor.
Ekli dosyaları yine C'de "giden_evrak" klasörüne atıp deneyin.

Ekli dosyalar

Sayın muygun,
Deneme yaptım.Sadece KONU sütununda #DEĞER!hatası veriyor.Bir inceleyebilirmisiniz?Saygılarımla...

Merhaba;
Bende bir sorun gözükmüyor!
1-değer hatası bir yada birkaç dosyada mevcut ise hata veren dosyaların dosya isimlerini kontrol edin (dosya adına enson yazdığınız karakter "-" olmak zorunda)
Yani dosya adı;
11500-07.05.2010-KONYA-ÇUMRA-GÜVERCİNLİK-GÜBRELEME-
şeklinde eksi ile bitmek zorunda.
2-değer hatasını "dosya listesini YENİLE" butonuna bastıktan sonra KONU başlığı altındaki tüm verilerde alıyorsanız en son mesajımdaki zip içerisinden indeks.xls dosyasını yeniden klasör içerisine atın. Dosyayı açın ve "dosya listesini YENİLE" butonuna basarak sonucu gözlemleyin.
İyi çalışmalar.

Sayın Muygun,
En sondaki (-) işaretini koymamışım,şimdi düzeldi.Tekrar teşekkür ederim.Ben hazırladığınız bu proğrama "Aktif Satırı Renklendirme" ve "56 Koşullu Biçimlendirme"makroları eklersem bozulma,aksama olur mu acaba?

Deneyin.
Nasılsa çalışan bir örnek elinizde.

Teşekkürler...

Haklısınız,tekrar teşekkür eder,iyi çalışmalar dilerim.Sizi çok yordum,ne olur hoşgörün.Saygılarımla..

Yeniden Merhaba

Sayın muygun,
Yaptığınız proğramı kullanıyorum,çok da iyi iş görüyor.Eski word belgelerini de proğrama atmayı yapabildim ki bu benim için çok önemliydi.Size daha önce sorduğum bir soru vardı."Aktif Satır Renklendirme" ve "56 koşullu Biçimlendirme"makrolarını eklersem bozulma olur mu diye sormuştum.Siz de denememi söylemiştiniz.Değerli arkadaşım,I ve J sütunlarındaki il ve ilçe adları için 56 renki biçimlendirme olmuyor,çalışmıyor maalesef.Başka bir sayfada deniyorum oluyor.Acaba il ve ilçe isimleri formüllerle geldiği için mi böyle oluyor?İlgilenmeniz mümkün mü?

Sayın muygun,
Yaptığınız proğramı kullanıyorum,çok da iyi iş görüyor.Eski word belgelerini de proğrama atmayı yapabildim ki bu benim için çok önemliydi.Size daha önce sorduğum bir soru vardı."Aktif Satır Renklendirme" ve "56 koşullu Biçimlendirme"makrolarını eklersem bozulma olur mu diye sormuştum.Siz de denememi söylemiştiniz.Değerli arkadaşım,I ve J sütunlarındaki il ve ilçe adları için 56 renki biçimlendirme olmuyor,çalışmıyor maalesef.Başka bir sayfada deniyorum oluyor.Acaba il ve ilçe isimleri formüllerle geldiği için mi böyle oluyor?İlgilenmeniz mümkün mü?

Merhaba;
Tahmininiz doğru
Sanırım hücre içeriğine göre alt zemin renklendirmesinden vazgeçmeniz gerekecek.
İyi çalışmalar.

Geri