- Excel Vers. ve Dili
- 2003-2007
Çünkü değerli arkadaşlar,bizler excele yeni başlayanlarız.makro'ya değil.Makro ile çözüm önerilince ister istemez çok sayıda soru soruyoruz.buna da tüm arkadaşlar tahammül edemiyor,bizleri yarı yolda bırakıyorlar.Buradan makro üstadlarına sesleniyorum.Şu makroları bize adım adım,neyi,nereye neden yazdığımızı açıklayarak bizlere açıklayamazmısınız?Böyle örnek proğramlardan anlamaya çalışmak iğneyle kuyu kazmak gibi.Çok zor.Bu bölümün adını da keşke makroya yeni başlayanlar yapsalar...Bu başlıkla konuyu ikinci açışım.Çünkü daha önce makrolarla çözüm önerildi ve yarıda bırakıldım.Oysa,çok önemli,somut yararları olacak bir konu.Ben makroyu bilmiyorum ama exceli biliyorum.Bilmediklerimi de anlayabilirim.Bir temelim var çünkü.Onun için arkadaşlar,eğer bana makrosuz word belgelerindeki şablon bilgilerin excel tablosuna atılmasının bir yolu varsa söyleyin.Makroyla önerilecek çözümler derdime derman olamayacak maalesef.Ya da bu şekilde çözüm önerecek arkadaşlar çok sayıda soruya maruz kalacaklarını peşinen bilmeliler.Teşekkür ederim.