• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

windows7 office 2007 uyumluluğu

ulutanas

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2021 TR 32 Bit
arkadaşlar merhaba

xp işletim sistemi olan pc de excel de hazırlamış olduğum bir dosya var bu dosyayı tam olarak bitirmedim fakar işyerimdeki pc de demek için yükledim işyerimdeki pc de windows7 işletim sistemi üzerinde office2007 proğramı var fakat bu dosyayı açamıyor userformda hata veriyor. bazı arkadaşlarıma yolladım birisinde vista birisinde xp vardı ikiside açtılar dosyayı. sizlerden ricam işletim sistemi windows7, office2007 proğramı olan arkadaşlar ekte ki dosyayı açmayı denermisiniz lütfen. açılıp açılmadığı hakkında bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim, veya bu hatanın neden kaynaklandığını bilen bir arkadaşımız varsa yardımcı omasını rica ediyorum iyi çalışmalar.

Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Bildiğim kadarı ile sorun çıkmaması lazım. Windows 7 kullanmadığım için deneyip bilgi aktaramıyorum maalesef.

Selamlar,

Windows 7 + Office 2003 ile denedim. Sadece referans hatası ile karşılaştım. Onu düzeltince formları açabildim.

Ulutanas merhaba;

windows 7 + Office 2007 ile hiç bir sorunla karşılaşmadım. Oldukça düzgün çalışmaktadır. Ek'lemiş olduğun dosya excel 97-2003 formunda da sorunsuz olarak çalışıyor, ben her hangi bir sorun göremedim.

saygılar.

Ben Win 7, office 2003 kullanıyorum. Dosya gayet güzel çalışıyor. Bilginize.

Geri