• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Where Like Sorgu Hatası

leonadies

Excel Derya Deniz Bizde Kulaç Atmaya Çalışıyoruz:)
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 TR 64 Bit Windows
Arkadaşlar Accesten excele veri sorgulama yolu ile veri alıyorum. Where Like kullanımında bir türlü başarı sağlayamadım. Sürekli hata alıyorum. Denemediğim yol kalmadı. Nerde hatam var?

Kod:
SELECT * FROM Urunler WHERE istasyon LIKE "*METAL*"

Hata.jpg

* yerine % denediniz mi?

.

Evet denedim @Haluk üstadım. tek tırnak içinde de denedim. niye olmuyor anlayamıyorum.

Arkadaşlar Accesten excele veri sorgulama yolu ile veri alıyorum. Where Like kullanımında bir türlü başarı sağlayamadım. Sürekli hata alıyorum. Denemediğim yol kalmadı. Nerde hatam var?

Kod:
SELECT * FROM Urunler WHERE istasyon LIKE "*METAL*"

Ekli dosyayı görüntüle 223856

Access kullanmıyorum ancak MSSQL de aşağıdaki şekilde denediğimde bir sorun görünmüyor

SQL:
SELECT * FROM OGRENCILER WHERE ADI LIKE '%HASAN%'

Sorgu doğru, tırnakları kontrol edin.

@Asri ustadim evet benim yazma sebebimde bu zaten. Sql server sorguda sql e gore yazinca benimde sorunum yok. Cok defa kullandigimda bir komut acikcasi. Ama nedense acces te olmuyor iste. Tek tirnak cift tirnak % * hepsini deniyorum olmuyor

@Asri ustadim evet benim yazma sebebimde bu zaten. Sql server sorguda sql e gore yazinca benimde sorunum yok. Cok defa kullandigimda bir komut acikcasi. Ama nedense acces te olmuyor iste. Tek tirnak cift tirnak % * hepsini deniyorum olmuyor

Burada cevabı inceleyiniz

Seçim yapılacak ekran bilgileri

Seçim gri ise seçilemiyor ise,

Son düzenleme:
Geri