• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Webden excele veri aktarımı için yardım hk.

Excel Vers. ve Dili
xp
Arkadaşlar, bi web sitesinden excele veri almam gerekli ama bi türlü başaramadım yardım edebilecek arkadaslara ihtiyacım var :( Siteye girerken (1.html) kullanıcı adı ve şifre istiyor. Daha sonra gelen ekrandan (2.html) ŞİRKET ve İL seçimi yaparak (tabi bu sayfada seçimler her zaman aynı ŞİRKET:QQQQQ, İL:ÇORUM olacak) sonra ki işlem rapor alacağımız sayfa (3.html) bu sayfada tarih kısımları günün tarihi olacak BÖLGE :QQQQ olacak şekilde LİSTE butonuna bastığımızda gelen ekranı (5.html) excele aktarmak istiyorum. Her sayfanın kaynak kodunu kaydettim ekte mevcuutur yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar bu kadarmı vahim durumum hadi ben bilmiyorum bu işi ama kadarmı imkansız bişey düşündüm :(((

İmkansız Diye Bir Şey Yoktur. Ancak Kodlar ( Microsoft Visual Studio 7.0 ) .Aspx Oldugundan Biraz Sıkıntılı...

:(( hıım konuyu bilmeyimce sıkıntı daha büyük, en azından şimdi zor bişey istediğimin farkındanyım, teşekkür ederim. Anlaşılan uzun uzun rapor çekmeye devam edicez :(

Aynı dertten muzdaribim araştırmalarım gereği nasıl çekilebildiğini buldum ancak o da otomasyonun login parolasına takılıyor... -_-

bankalrın internet şubelerine kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapmak ile iligli bir konu vardı. fikir verebilir. hangi konu olduğunu şimdi hatırlayamadım. forumda arama yapın derim.

Aynı dertten muzdaribim araştırmalarım gereği nasıl çekilebildiğini buldum ancak o da otomasyonun login parolasına takılıyor... -_-

Benimde böyle bir sıkıntım var ve bende bunu araştırıyom.

Geri