• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Web' ten resim alma

Eski bir dosyamı ekledim, işinize yarar ....

Resim, "C:\TestFolder" klasörüne indirilir, oradan Excel'e alma işini halledersiniz....

.

Ekli dosyalar

Resim, "C:\TestFolder" klasörüne indirilir, oradan Excel'e alma işini halledersiniz....

.
Haluk Hocam şöyle bir durum var,
İL adı değiştiği ( Örn: "Konya" yerine "Ankara" olduğu) zaman bu görseller değişebilmektedir, ayrıca her gün görseller farklılaşmaktadır.

sitedeki Arama kutusuna İL bilgisini girerek bu konuda çıkan güncel görseli çekmem gerekli,

ilginize tekrar teşekkür ederim.
iyi akşamlar.

Ekli dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    154.7 KB · Görüntüleme: 2

.
Haluk Hocam şöyle bir durum var,
İL adı değiştiği ( Örn: "Konya" yerine "Ankara" olduğu) zaman bu görseller değişebilmektedir, ayrıca her gün görseller farklılaşmaktadır.

sitedeki Arama kutusuna İL bilgisini girerek bu konuda çıkan güncel görseli çekmem gerekli,

ilginize tekrar teşekkür ederim.
iyi akşamlar.

Maksat, seçilen bir ile ait havadurumunu elde etmekse o zaman, daha düzgün bir siteden verileri almak iyi olur. Örneğin, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi gibi....

Sizin önerdiğiniz site gibileri, altyapısını değiştirdikçe kodlarda sıkıntı yaşarsınız.

.

Maksat, seçilen bir ile ait havadurumunu elde etmekse o zaman, daha düzgün bir siteden verileri almak iyi olur. Örneğin, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi gibi....

Sizin önerdiğiniz site gibileri, altyapısını değiştirdikçe kodlarda sıkıntı yaşarsınız.

.

Haluk Hocam bu siteyi işim gereği uzun zamandır kullanıyorum ve buradaki resim formatını çok kullanışlı buluyorum, benim için önemli olan görseli almak;
Meteoroloji sitesinden bu şekilde bir resim alınabilme imkanı varsa neden olmasın.

teşekkür eder, iyi pazarlar dilerim.

İleriye yönelik 5 günlük havadurumu tahmini için ekli dosyayı inceleyin, belki işinize yarar ....

Görsel verilerin alındığı adres:

.

Ekli dosyalar

İleriye yönelik 5 günlük havadurumu tahmini için ekli dosyayı inceleyin, belki işinize yarar ....

Görsel verilerin alındığı adres:

.

Haluk Hocam meteoroloji sitesinden güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık;
yalnız www.meteoblue.com bu sitede ki görsel daha İnfografik; Sıcaklık, Yağış ve Rüzgar verilerin grafik destekli sunularak daha kolay ve anlaşılır hale getirmesini amaçlanmış güzel bir görsel
bizim işimizde aynı süreçteki rüzgar ve yağmur dağılımı çok önemli, bunun için bu görseli önemsiyoruz.

anlayışınız için teşekkürler,

Ekli dosyalar

• meteogram_web (1).png
    meteogram_web (1).png
    35 KB · Görüntüleme: 5

Ekli dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    235 KB · Görüntüleme: 5
Geri