• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

web sitesinden sınav sonucu alma

mest3651

Altın Üye
Mrb. arkadaşlar olurmu bilmiyorum. excel sayfasında 200 e yakın tc numaralı adayım var. ilgili web sitesine tc numarasını girip sınav sonuclarını alıyorum tek tek. otomatik olarak sınav sonuçlarını sorgulayıp sonuçları gereken hücrelere yazdırabilirmiyiz. Hayırlı Ramazanlar.

Ekli dosyalar

Mrb. arkadaşlar olurmu bilmiyorum. excel sayfasında 200 e yakın tc numaralı adayım var. ilgili web sitesine tc numarasını girip sınav sonuclarını alıyorum tek tek. otomatik olarak sınav sonuçlarını sorgulayıp sonuçları gereken hücrelere yazdırabilirmiyiz. Hayırlı Ramazanlar.

Merhaba buna benzer sitede bir sürü soru soruluyor.
Bir açıklama yapmam gerekiyor.

Öncelikle bu tür sorularınızda veri alınacak linki vermeniz gerekiyor. Daha sonra uygulama yapmak için elbette tc numaraları gerekiyor bu bilgiler olmadan sorunuza cevap vermek zor.

Diğer taraftan böyle bir uygulama uyelerimizde daha önceden yapılmış çalışmalar varsa ancak o çalışmaları ekleyebilirler böyle bir çalışma mevcut değilse yukarıdaki bahsettiğim doneler olması gerekiyor.

Bazende web siteleri güvenlik uygulamaları veya başka kriterler koyarak siteye başka proğramlarla girmeyi engelliyor.Bu durumdada böyle bir uygulama haliyle başlamadan sona eriyor.

Geri