• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Vize ödevi

Excel Vers. ve Dili
türkçe
5.pdf te

25.tl nin %18 üzerinden kdvsini alıyorum 4.50tl çıkıyor...

peki ötvsini nasıl alıcam

ötv sonucu 6.25 çıkmalıymış ama bana kod lazım bunun gibi takıldıgım bazı yerler var yardımcı olursanız makbule geçer..

şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• 05.pdf
    05.pdf
    114.7 KB · Görüntüleme: 13
  • 06.pdf
    06.pdf
    110.5 KB · Görüntüleme: 5
  • 10.pdf
    10.pdf
    109.5 KB · Görüntüleme: 4
  • 11.pdf
    11.pdf
    123 KB · Görüntüleme: 3
  • 13.pdf
    13.pdf
    113.5 KB · Görüntüleme: 4
5.pdf te

25.tl nin %18 üzerinden kdvsini alıyorum 4.50tl çıkıyor...

peki ötvsini nasıl alıcam

ötv sonucu 6.25 çıkmalıymış ama bana kod lazım bunun gibi takıldıgım bazı yerler var yardımcı olursanız makbule geçer..

şimdiden teşekkürler
Syn. Hergele91;
Dosyanız ekte.

Ekli dosyalar

hocam digerlerinde yardımcı olabilirmisin gerçekten çok makbule geçer. ögrenciyim son güne kaldım öyle yarın teslim etmem gerekiyor. cidden sıkıştım

hocanın istedigi şu;

Bütün hepsini tek bir Excel dosyası içinde farklı sayfalara yapmamız gerekiyormuş (, 5 isimli dosyayı Exceldeki sayfa1 e,6 isimli dosyayı Exceldeki sayfa2 ye,10 isimli dosyayı Exceldeki sayfa3 e,11 isimli dosyayı Exceldeki sayfa4 e,13 isimli dosyayı Exceldeki sayfa5 e)

hocam digerlerinde yardımcı olabilirmisin gerçekten çok makbule geçer. ögrenciyim son güne kaldım öyle yarın teslim etmem gerekiyor. cidden sıkıştım

hocanın istedigi şu;

Bütün hepsini tek bir Excel dosyası içinde farklı sayfalara yapmamız gerekiyormuş (, 5 isimli dosyayı Exceldeki sayfa1 e,6 isimli dosyayı Exceldeki sayfa2 ye,10 isimli dosyayı Exceldeki sayfa3 e,11 isimli dosyayı Exceldeki sayfa4 e,13 isimli dosyayı Exceldeki sayfa5 e)
Diğer .pdf dosyaları için temel excel bilgisi yeterli olacaktır. Bir öğrenci için bulunmaz nimet. Biraz araştırma yaparsanız sizede faydası olacaktır.

bu bilgiyi tam olarak nasıl görüntüleyebiliriz pdf'te sag tıklayıp?

hocanın istedigi şu;

Syn.Hergele91:
Bir Öğrenci için bunları yapmak zor olmasa gerek.
Biraz uğraşsanız yapacağınızdan eminim.
Son güne kaldığınız ve zor durumda olduğunuzu söylediğinizden. ( Bana inandırıcı gelmedi:cool: )
İlk ve son kez yardımcı oluyorum.
Dosyanız ekte.

Ekli dosyalar

Geri