Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boş bir excel sayfası açın
Vba kısmına geçin
Sonra problem dosyayı açın
Vba kısmında userforma gidin.
Application.visible= false yazdığınız yerleri kaldırın veya çıkış anında True yapın
Siz form ile beraber dosyayı direk kapattırmışsınız, Bu durumda açılışlarda excel saklanmaya devam eder.
application.quit ten önce
Application.visible = True yazın.
Her zaman True/False ler ile yaptığınız işlemi tersine de kodlayarak geriye mutlaka döndürmelisiniz.
Diğer konu ise textboxları sıralı yaparsanız kod yazanın kafası karışmaz , bunu da düzelttim. Textbox lar ile değil ama simge vererek söylediğiniz hesabı yaptırmaya çalıştım ancak onda da söylediğiniz şekilden başka bir hesap ile excel üzerinde ulaştım.
Textboxların tamsayıya formatlanması gerek , zamanım olmadığından bunu denemeyi size bıraktım.
Bir çok query açmışsınız , bunların içi doluydu boştu bilmiyorum ama bu şekilde kalabalıktan başka iş yapmadığı için fazla ve boş olanları sildim, modülde farklıkaydet kodlarını pasifleştirdim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.