Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Visual Basic bilgisi olmadan denetim kutusundaki araçlar kullanılabilir mi?
biraz vakit ayırırsanız
öğrenebilirsiniz
öğrenmeden olsaydı neden uğraşsın bu kadar insan bu işle
Sorunuzun cevabı ne yapmak istediğinize göre değişir. Eğer bir Listbox nesnesini, Liste Kutusu gibi kullanmak istiyorsanız, bunu yapabilirsiniz. Ama Liste Kutusunda olduğu gibi, makro atayamazsınız.
Sayfaya bir Listbox yerleştirin. Listbox nesnesinin Properties'ini (Özellikler) gösterin. Bu listedeki ListFillRange'in karşısına B1:B10 yazın. LinkedCell'in karşısına A1 yazın.
Bunu yapmakla, Listbox nesnesini, B1:B10 arasındaki hücre değerleri ile doldurmuş ve Listbox'tan bir eleman seçtiğinizde de A1 hücresine bu seçilen değeri yazdırmış oldunuz.
Daha ötesi için tabi ki, VBA (Kodlama) bilgisi gerekmektedir.
Duran kardeş bende bu foruma yeni katıldım..Gerçekten sonsuz bilgi dağarcığı var burda..Tüm arkadaşlar çok fedakar..Hoşgeldin...
TÜm Excel.web.tr Kullanicilarina TeŞekkÜrlerİmİ Bİr BorÇ Bİlİrİm. Çok TeŞekkÜr Ederİm Fakat Çok Eksİklerİm Var. Access ÖĞrenmek İstİyorum. Ban Yardimci Olacak ArdaŞlara TeŞekkÜr Ederİm.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.