• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

verilerin diğer çizelgeye kurala göre taşınması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan modoste
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
merhaba sayın hocalarım ekli tablomun sarı renkli kısmı sayın turist sayesinde formüllenerek bulunmuştu
şimdi ise bu oluşturulmuş tablonun sağ tarafına doğru altalta 50 satırda bir aşağıya doğru ötelenecek çşzelgem var ve formülle bulunmuş bu verileri bu tablolara aktarmam gerekiyo

ben olması gereln cevabı manuel listelere renklendirerek kolay anlaşılsın diye yazdım

N5:V5 satırından başlayıp aşağılara doğru devam eden çizelgelerden 3 tane altalta yaptım vu 100 lere kadar uzayabiliyo bu çizelgelerin formüllerle doldurulması sorumun adıdır.
yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

Sn.modoste,

Ekli dosyada bir kısım işlemi gerçekleştirebildim.
1.ci 50lik bölüm tamamdır.
2.ci ve 3.cü kısımların ilk değerleri doğru olarak tabloya geliyor.

Fakat, sonrasını tamamlayamadım.

Üstadlar, yardımcı olursa sanırım bundan sonrası da tamamlanır.

Ekli dosyalar

selam arkadaşım bir konuda yardım isteyecektim. şimdiden teşekkür ederim. elimde bir tablo var bu tabloda aynı kod olanların bağlı olduğu satırdaki bazı değerlerini toplayıp tek tablo haline getirmek istiyorum. aynı kod olmayanları yine aynı tabloda görmek mümkünmü acaba?

selam arkadaşım bir konuda yardım isteyecektim. şimdiden teşekkür ederim. elimde bir tablo var bu tabloda aynı kod olanların bağlı olduğu satırdaki bazı değerlerini toplayıp tek tablo haline getirmek istiyorum. aynı kod olmayanları yine aynı tabloda görmek mümkünmü acaba?

Konunuz ne ile ilgili ise (Örnek, Fonksiyonlar, Makro-VBA veya Excele Yeni Başlayanlar), Excel Soruları kısmından o bölüme tıklayın.
Açılan sayfada "YENİ KONU" butonuna tıklayıp, konunuza bir başlık vererek belirtin.
Örnek bir excel dosyanızı ekleyin ve dosyanızda istediklerinizi belirtin.
Ancak bu şekilde yardım alabilirsiniz.

Geri