• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Verilerin Aylık Toplamını alma

ne hakkım var ki
varsa bile Helal olsun.
hazır konusu gelmişken bana bunları öğreten ve emeği geçen herkes'te bana hakkını helal etsin.
kolay gelsin :mutlu:

valla nediyim gerçekten büyük bir dertden kurtardınız beni acaba msn versem eklermisin sizin gibi bilgili dostlara ihtiyacım var

günlük işlemlerin aylık toplam hatası

S.A benim şöyle bir sorunum var günlük tutduğum kasa işlemlerini aylık toplamda yanlış çıkıyor sanırım bir kodlama hatası var ama çözemiyorum örnek (sayfa 8 de günlük tutar 20,75 iken aylık toplamda sıra 8 de 0 gözüküyor nasıl düzelte biliriz yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler sunum ekdedir

Ekli dosyalar

S.A benim şöyle bir sorunum var günlük tutduğum kasa işlemlerini aylık toplamda yanlış çıkıyor sanırım bir kodlama hatası var ama çözemiyorum örnek (sayfa 8 de günlük tutar 20,75 iken aylık toplamda sıra 8 de 0 gözüküyor nasıl düzelte biliriz yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler sunum ekdedir

a.s.
hücre adreslerini yanlış yazmışsınız hepsi 29 olması gerekirken
siz farklı farklı yazmışsınız. onuda düzelttim artık hepsi 29. satıra göre işlem yapıyor.
eki inceleyiniz

Ekli dosyalar

teşekkürler ihsan bey bir dahaki ayda aynı şablonu kullanabilirmiyim ocak ayı için

teşekkürler ihsan bey bir dahaki ayda aynı şablonu kullanabilirmiyim ocak ayı için

içindeki verileri silin.
sonra F12 farklı kaydet ile yeni bir dosya oluşturun. Veri tabanı diye
bunu kullanın.
değiştirmeniz gereken yerler
1 - tarih
2- devir

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri