• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

verileri userform üzerine almak

Excel Vers. ve Dili
2016
arkadaşlar ekte bir dosya hazırladım, bu dosya üzerindeki verileri userforma gelecek şekilde bir kod yazarsanız sevinirim, resimlerinde gelmesini istiyorum, emeği geçen herkese teşekkürler

Ekli dosyalar

arkadaşlar ekte bir dosya hazırladım, bu dosya üzerindeki verileri userforma gelecek şekilde bir kod yazarsanız sevinirim, resimlerinde gelmesini istiyorum, emeği geçen herkese teşekkürler

merhaba
sizin istediğinizin bir değişiğini yaptım. listbox'ta seçtiğiniz kişinin resimlerini çıkartır. ve ismi seçtiğinizde diğer textboxlarda istediğiniz bilgileri elde edeceksiniz.
Önemli Not : İçindeki Resimler Klasörünü D:\ sürücüsüne kopyalayınız.

Ekli dosyalar

ihsan bey resimler klasörümde 2000 resim var, hepsinin TC.LERİNİ p sütununa yazacakmıyım, ayrıca 2000 kişiden herhangi birini bulmak için nasıl bir arama yapacağım galiba arama fonksiyonuna kod yazmamışsınız. arama soyisim ile TC'den olacak

ihsan bey resimler klasörümde 2000 resim var, hepsinin TC.LERİNİ p sütununa yazacakmıyım, ayrıca 2000 kişiden herhangi birini bulmak için nasıl bir arama yapacağım galiba arama fonksiyonuna kod yazmamışsınız. arama soyisim ile TC'den olacak

ilk sorunuz ewet hepsini yazmalısınız. diğer sorunuz ise listbox'ta seçtiğiniz isme göre resim ekrana geliyor

burada 2000 kişiden istilen kişiyi ekrana getirmek çok olacak bunun için bir süzme işlemi yapılsaydı iyi olacaktı.

selamlar ihsan bey bu öğrenci albümü çok hoş ama bunu bi klasör iconu ile göz at şeklinde nasıl yaparız yani yol göstererek biz kendimiz bilgisayarın herhangi bi yerinden resim xls pdf nasıl userforma aktarabiliriz bunun küçük bir örneğini ekleyebilirmisiniz. yani benim öğrenmek istediğim yolu gösteremiyorum mesela klasör iconuna tıklayarak d dizininde ki örnek klasöründeki deneme sayfasına ulaşmak veya bu sayfadan ilgili textlerden veya labellerden veri aktartmak aht="D:/örnek/deneme.xls" bunu ve bunun gibi path kodu denedim birkaç hata verdi saygılar

ekli dosyayı kontrol ediniz.

resimler dosya nerde ise yanında Resimler klasörü olacak şekilde bulunması gerekiyor.

Ekli dosyalar

Abi harika olmuş eline sağlık, son ricam; 1-Doğum tarihleri ters geliyor 1/15/1985 gibi bu 15.01.1985 olsun istiyorum, birde bu arama motorunda baş harfle değilde içerir olursa sevinir, yani şöyle diyelim ki öğrencinin iki ismi var ikinci ismi hatırımızda bunu yazınca bulsa, yada soyisim uzun olan var diyelimki "DALLIKAVAK" bu soyismi tam hatırlayamadık, kavak'ı hatırladık diyelim kavak yazınca bulmasını istiyorum, yani bir nevi süz işlemi "içerir" olsun istiyorum. zamanının varsa bakarsanız sevinirim. eline emeğine sağlık

Abi harika olmuş eline sağlık, son ricam; 1-Doğum tarihleri ters geliyor 1/15/1985 gibi bu 15.01.1985 olsun istiyorum, birde bu arama motorunda baş harfle değilde içerir olursa sevinir, yani şöyle diyelim ki öğrencinin iki ismi var ikinci ismi hatırımızda bunu yazınca bulsa, yada soyisim uzun olan var diyelimki "DALLIKAVAK" bu soyismi tam hatırlayamadık, kavak'ı hatırladık diyelim kavak yazınca bulmasını istiyorum, yani bir nevi süz işlemi "içerir" olsun istiyorum. zamanının varsa bakarsanız sevinirim. eline emeğine sağlık

10 nolu mesajdaki dosyayı düzenledim kontrol ediniz.

iyi akşamlar

Geri