• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Verileri süzerek başka sayfadan almak

Excel Vers. ve Dili
microsoft office 2007-2010-2013-2019-2021
Arkadaşlar sizlerden istediğim yardım Sayfa2 de verilerim var. O verileri Sayfa1 de bulunan tabloya formüll ile rakamsal olarak aktarmak istiyorum.
Örnek olarak; PC sayısı 2009-2010-2011 gibi 2019'a kadar kaç adet varmış veya YAZICI sayısı aynı şekilde toplamını buraya alması gerekiyor. Yani formül Sayfa1 deki A2 hücresindeki ismi, Sayfa2 deki B:B sütununda arayacak C:C sütununda 2009 varsa veya 2010 varsa ..... gibi buraya aktaracak rakamsal olarak.

Örnek dosyam
http://s7.dosya.tc/server11/9dmaqj/suzerek_toplama_aktarma_islemi.xls.html

Sayın Dalgalıkur, malesef bilgisayar dediğiniz yükleme sayfasını açmıyor sadece gönderdiğim yükleme sayfasını açıyor

Yanlış mı anlaşıldım acaba?

dosya.tc sitesi güvenliği olmayan bir site. Ayrıca müstehcen sitelere yönlendiriyor.
Mümkünse örnek dosyanızı başka bir siteye ekleyerek linkini buraya verebilir misiniz.
Mesela https://www.dosyaupload.com sitesine yada bildiğiniz başka site varsa oraya yükleyebilirsiniz.

Şuan bir yıllık altın üyelik aldım. Aktif olunca dosya göndereyim inşallah, yoksa diğer dosya yüklemeleri internetim ne indiriyor nede gönderiyor hata veriyor.

B2 hücresine uygulayıp deneyiniz.

Kod:
=ÇOKEĞERSAY(Sayfa2!$B:$B;$A2;Sayfa2!$C:$C;B$1)

dosya.tc ana sayfasına giriş yapabiliyorum fakat dosya indirme linklerine güvenli olmadığı için Avast giriş yapmama izin vermiyor.

Dosyayı indirebilen arkadaşlar hangi virüs programını kullanıyorsunuz?
dosya.tc sizi de müstehcen sitelere yönlendiriyor mu?

Evet hocam yönlendiriyor ama ben o sayfaları kapatıp dosya indir butonuna tekrar basıyorum dosya iniyor.

dosya.tc ana sayfasına giriş yapabiliyorum fakat dosya indirme linklerine güvenli olmadığı için Avast giriş yapmama izin vermiyor.

Dosyayı indirebilen arkadaşlar hangi virüs programını kullanıyorsunuz?
dosya.tc sizi de müstehcen sitelere yönlendiriyor mu?

Tarayıcıda bulunan Eklentiler sayesinde müstehcen sitelerle karşılaşmadan erişim sağlayabiliyoruz. Harici bir virüs programı kullanmıyorum.

Buyrun Ben dosyayı @Ahmet Sami arkadaşımız yerine ekledim.

Ekli dosyalar

Evet hocam yönlendiriyor ama ben o sayfaları kapatıp dosya indir butonuna tekrar basıyorum dosya iniyor.
Avast sayfayı açmama hiç izin vermiyor.

Tarayıcıda bulunan Eklentiler sayesinde müstehcen sitelerle karşılaşmadan erişim sağlayabiliyoruz. Harici bir virüs programı kullanmıyorum.

Buyrun Ben dosyayı @Ahmet Sami arkadaşımız yerine ekledim.

Virüs programı kullanmak zorundayım çünkü bilgisayarımı kullanan başka kullanıcılar var ve hiç dikkatli davranmıyorlar.
Siz bu sorunu hangi eklentiyi kullanarak çözüyorsunuz?

Merhaba @dalgalikur.

Google Chrome için AdBlock eklentisini kullanıyorum. Eğer filtreye takılmayan zararlı görürsem bu sayfaların eklemesini manüel olarak yapıyorum.
Elbette virüs programı sistemin korunmasına yardımcı oluyor sizinde belirttiğiniz gibi dikkatsizlik sonucu büyük sorunlar oluşabilir. Eğer bu eklenti kullanımı sonrasında yine siteye erişim sağlayamazsanız dosya.tc adresini güvenli olarak virüs programınızdan ekleyiniz. Açılan popup lar farklı adreslerde yer alacağından indirme adresinin yer aldığı sayfa kapanmadan indirmeyi gerçekleştirebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

İlginizden dolayı teşekkür ediyorum. Henüz Altın üyeliğim aktif olmadı olunca dosya alıp vermede sıkıntı yaşamayız inşallah. Siz değerli arkadaşlarımızın yardımlarını görmek bizi sevindiriyor. Çok sağolun. Siz buraya normal dosya eklemesi yaparsanız Altın üyeliğimiz aktif olunca indiririz nasip olursa.

Teşekkürler @netzone
AdBlock işe yaradı Virüs programı ayarlarını da yaptım.

Sayın Ahmet Sami Ben dosyayı 5 nolu mesajımda yükledim incelermisiniz.

Geri