• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Verileri 2.sayfaya taşıma

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Daha önce (Örnek 1) verilerimden tamamlananı yandaki tabloya taşımayı sayenizde öğrenmiş ve tabloma uygulamıştım.Ama yanyana olan toblolarda sıralama gibi bazı problemler çıktı,ayrıca sütunlar yetersiz geldi..
(Örnek 2) Yazılacaklar ve yazılanlar sayfası olarak tablolarımı ayrı sayfalarda konumlandırdım ama makro bilgim kısıtlı olduğundan uygulayamadım..
İşlemi tamamlanıp son sütuna mektup yazma tarihini girdiğimde satır olduğu gibi ilgili sayfaya gitsin...
Yardımlarınızı bekliyorum;saygılarımla...

Ekli dosyalar

Merhaba örnek dosyayı incelermisiniz

Sn. numan şamil "Merhaba örnek dosyayı incelermisiniz" mesajınızda dosya göremiyorum,benim eklediklerimde de bir değişiklik yok;herhalde eklemeyi unuttunuz...
Bekliyorum..
Saygılarımla...

Kusura bakma eklenmemiş iki dosya gönderiyorum birinde yazılanlara verileri girip yazılacaklardaki aktar butonuna basınız.(burda önemli olan yazılanlar sayfasına verileri girmek aktar butonu istenilen sayfaya alınabilir) diğer dosya formüller ile yapıldı

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sn. numan şahin öncelikle ilginize ve bilginize teşekkür ederim...
Formül ile yaptığım vardı ama veriler fazlalaştıkça yetersiz geldi.Makro hem hızlı hem yer kaplamıyor ama bilgim yetersiz..
Benim istediğim örnek 1 dosyamda olduğu gibi son satıra tarih yazılırsa yan tablo yerine arka sayfaya atsın ve sıralasın..
Sizin örneğiniz çözüm olmadı ama ilginiz için tekrar teşekkürler..
Saygılarımla...

Sayın policeman

Ekli dosyayı inceleyin..

.

Not.Makroda satır hatası vardı. Düzeltilmiş yeni dosya ekte..

Ekli dosyalar

Teşekkürler Sn. AS3434;beni bayağı bir sıkıntıdan kurtardınız..
Saygılarımla...

Geri