Dosyada veri listesi girilmiştir ancak bunlardan bir istatistik yapmak istiyorum biraz bana göre zor. Bu konuda bilgisi olan varmı acaba
Ekli dosyalar
-
81.5 KB Görüntüleme: 72
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba;Sevgili excell üstadları sizden yardımınızı talep ediyorum. office 2003 window 7 kullanıyorum. Filemaker 8.5 te hazırladığım suç analiz tablosunu excell olarak kaydettim şimdi de bunu 43 tane mallede meydana gelen olayların hangi saatlerde hangi mahallede grafik olarak oluşturmak istiyorum . Daha da detaylardırmak gerekirse xxxx mahallesinde son 3 ayda işyerinden hırsızlık olaylarının hangi saatler aralığında,meydana geldiğini, fail hangi yaş grubu mağdur hangi yaş grubu diye tasniflenmiş grafikli bir tablo yapılması mümkün mü acaba ???
şimdiden teşekkürler !!
Emeklerin için teşekkürler .. işime yaradı artık bundan sonra grafik verilerini girmek kalmış..Merhaba;
Ekte iki değişik örnek var. İnceleyin.
İyi çalışmalar.
Merhaba Muygun, rica etsem tabloda yaptıklarını biraz anlatabilir misin? bu sayede içinde yaptığın uygulamaları bizde başka veriler üzerinde uygulayabiliriz belki..Teşekkürler...Merhaba;
Ekte iki değişik örnek var. İnceleyin.
İyi çalışmalar.
buarada yaptığın çalışma harika olmuş, eline sağlık..Merhaba Muygun, rica etsem tabloda yaptıklarını biraz anlatabilir misin? bu sayede içinde yaptığın uygulamaları bizde başka veriler üzerinde uygulayabiliriz belki..Teşekkürler...
Merhaba;Merhaba Muygun, rica etsem tabloda yaptıklarını biraz anlatabilir misin? bu sayede içinde yaptığın uygulamaları bizde başka veriler üzerinde uygulayabiliriz belki..Teşekkürler...