• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

veri toplama

Excel Vers. ve Dili
office xp excel
merhaba arkadaşlar bi konuda takıldım formülüde tam olarak çözemedim...

kendime bir ana sayfa yaptım, ana sayfamda makrolar yardımı ile diğer sayfalara geçiş yaptım, diğer sayfalara kişileri yıl içindeki ödediği rakamları giricem,

iki tane asıl sorum var:
her ay otomatik olarak isimleri belli 29 kişiye belirlediğim rakamı otomatik yada tek bir butonla atsın istiyorum.

diğer bir sorun herkesin hesabını tek bir yerde site ekstresi dediğim sayfada tarih sıralı olarak toplasın istiyorum. yanlız toplarken de veri kimden geldiyse onun ismini site ekstresi sayfasında açıklamadan önce yazmasını istiyorum.

kendi tablomuda ekte sunuyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim...

NOT: MAKROLU OLARAK KAYIT ETTİĞİM İÇİN SİSTEM KABUL ETMİYORDU BENDE SIKIŞTIRDIM. VİRSÜLÜ FALAN DEĞİL :)

Ekli dosyalar

Her ay herkese kaydedeceğiniz ortak verileri yazacağınız bir sayfa oluşturarak dosyanızı tekrar eklermisiniz.

veri giriş / ekstre yazan yere ortak verileri girebiliriz.
bu girdiğimiz yerde kimden yazan yere seçenek şeklinde
örnek ziya basmacı - abdullah durukan gibi isimleri seçebileceğimiz bir buton gibi bişey yada süz dediğimizde yukarıdan aşağıya isimleri sıralayan görünüm gibi bişey koyabilirsek daha güzel olacaktır.

bu veriyi girdiğimiz yerde kimin ismini yazmışsak aynı satırdaki tarih, açıklama, borç , alacak kısmında ne görüyorsa kişinin kendi sayfasına atması lazım.
sayfalar arasındaki kısmı sanıyorum kod girerek olacak ama kod girmeyi bilmediğim için yardım gerekli :)

aynı zamanda isimleri filtre gibi seçerek yazabileceğimiz bişey olursa çok hoş olacaktır.

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

saygılar.

Ekli dosyalar

dosyanızda hiç örnek yok lütfen örnek giriniz. ve şu veri şuraya gidecek diye açıklama ekleyiniz

ana sayfadaki veri giriş/ekstre yazan yere gidince olması gerektiği gibi yazdım.

bu verileri kime kısmındaki isimlere göre kendi sayfalarına
tarih, açıklama, borç, alacak satırlarını atmasını istiyorum.
teşekkür ederim ...

ayrıca ben kime kısmındaki sütunun en altında olması gereken isimleri yazdım. bunları isim seçerken seçim şeklinde gelebiliyorsa daha güzel olur. çünkü harf yada isim eksik olursa ilgili sayfaya atmayabilir.

Ekli dosyalar

ana sayfadaki veri giriş/ekstre yazan yere gidince olması gerektiği gibi yazdım.

bu verileri kime kısmındaki isimlere göre kendi sayfalarına
tarih, açıklama, borç, alacak satırlarını atmasını istiyorum.
teşekkür ederim ...

ayrıca ben kime kısmındaki sütunun en altında olması gereken isimleri yazdım. bunları isim seçerken seçim şeklinde gelebiliyorsa daha güzel olur. çünkü harf yada isim eksik olursa ilgili sayfaya atmayabilir.

eki inceler misiniz
makrolarla biraz oynadım bilginiz olsun

Ekli dosyalar

üstad çok güzel oldu fakat bir satırı unutmuşuz :) giderler olan kısım eksik en sondaki sayfaki isimlere ben giderler ismini ekledim butonda çıkıyor. fakat giderler sayfasına gelince verileri aktarayımmı diye sorması için ne yapmamız lazım ?

eline koluna sağlık gerçekten tam istediğim şeyi yapmışın

Geri