• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

VERİ SIRALAMASI

Excel Vers. ve Dili
2007
arkadaşlar buna bir bakabilir misiniz VERİ SAYFASINDAN (B-C-D-E-F-G) sütunlarına anlık veri geliyor ve (K-L-M-N-O-P) sütunlarında ki sabit olan sayılarımız ve çıkarma işlemi ile (S-T-U-W-X) sütunlarına sonucu olarak geliyor benim istediğim bu (S-T-U-W-X) sütunlarında ki veriler değiştikçe büyükten şüçüge veya küçükten büyüge otamatik ben dokanmadan satırların atlaması liste isimleri dahil değişmesini istiyorum inşallah anlatabilmişimdir

Ekli dosyalar

merhaba
istediğiniz bu mu?
şablon sayfasında r sütununa göre istediğiniz yerde bir yerde düşeyara ile bu sayılara göre arama yapın. bu şekilde verileri istediğiniz şekilde alabilirsiniz.

Ekli dosyalar

arkadaşlar buna bir bakabilir misiniz VERİ SAYFASINDAN (B-C-D-E-F-G) sütunlarına anlık veri geliyor ve (K-L-M-N-O-P) sütunlarında ki sabit olan sayılarımız ve çıkarma işlemi ile (S-T-U-W-X) sütunlarına sonucu olarak geliyor benim istediğim bu (S-T-U-W-X) sütunlarında ki veriler değiştikçe büyükten şüçüge veya küçükten büyüge otamatik ben dokanmadan satırların atlaması liste isimleri dahil değişmesini istiyorum inşallah anlatabilmişimdir

Ekli dosyalar

yukarıda örnek dosyada alt kısmında dosyanın içindeki daha önceki açıklamalar vardı onu sildim açıklama kısmını sutunların isimlerini yazdım

büyükten küçüge rakam veriyor onu istemiyorum yukarıda ki tike basınca büyükten küçüge otamatik sıralamasını istiyorum bu sıralamada satırların komle değişmesini istiyorum elle yaptığımız veri sıralamasını burda otamatik olmasını mesela veri sıralamasında A-Z ye veya BÜYÜKTEN KÜÇÜGE gibi işlemleri burda ben tike bastığımda büyükten küçüge --küçükten büyüge otamatik sıralamasını istiyorum

Seçenek düğmeleri yerine çift tıklama yapılırsa daha doğru olur gibime geliyor.:cool:

abi o tiklerden hangisini işaretlersem artık sıralamayı yapsın :)olurmu ki

şablon kısmında ki sutunları formülleri ile çoğaltabilir misin N sutununa kadar

iyi akşamlar inan o günden beri uğraşıyorum sütun çoğaltamadım sizden ricam 8-10 kadar sütun çoğaltabilirmisiniz

Geri