• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri sıralama

Arakadaşlar elimde bir değil bir sürü liste var. bu listelerdeki seçmen numaraları, sandık numarası ile birlikte ad ve soyadlarını da sıralamam lazım. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

sandık numarasına göre mi sıralamak istiyorsunuz
ve verileriniz bu kadarla mı sınırlı_?

ihsan bey teşekkür ederim ilginize her iki şekilde de sıralamam lazım, ayrıca bunun gibi 111 sandığım var. bu listeyi sandık sandık böleciğim ki sandık sandık dağıtmak için

Son düzenleme:
Merhaba,

Eki inceleyiniz.

SOI_11 sayfasını bozmadan rapor adında bir sayfa ekleyerek şablon sayfa oluşturdum. Önce bu sayfayı boş olarak inceleyebilirsiniz. Daha sonra SOI_11 sayfasındaki butonu çalıştırıp sonuçları gözlemleyiniz. (Baskı ön izleme yaparak sayfa yapısını da görebilirsiniz.)

.

Ekli dosyalar

Ömer bey ilginize çok teşekkür ederim fakat asıl sandık sıra no önemli benim için dağıtımda bu sırayı takip etmek gerekiyor.Yani 17 - 18 -19 sıradaki kişiler mesela ilk başa gelmesi lazım sandık no ile birlikte. ayrıca liste çok güzel olmuş yalnız satırlar arası biraz geniş olursa çok iyi olur çünki şahısların imzaları alınacak, yani 20 yada 25 kişilik falan. biraz fazla oldum ama kusura bakmayın lütfen sizide yoruyorum. YSK utansın.

Son düzenleme:
Kodlarda bu bölümü;

Kod:
Range("A6:E" & son).Sort , Key1:=Range("D6"), _
                           Key2:=Range("B6"), Key3:=Range("C6")

Aşağıdaki gibi değiştiriniz.

Kod:
Range("A6:E" & son).Sort , Key1:=Range("E6"), _
                           Key2:=Range("D6"), Key3:=Range("B6")

Key kodlarıyla sizde oynayabilirsiniz...

arkadaşım yapamadım maalesef sayfa sekmesinin üzerinde kod görüntüle diyorum ama nafile, beceriksizlik parayla değilki?

arkadaşım yapamadım maalesef sayfa sekmesinin üzerinde kod görüntüle diyorum ama nafile, beceriksizlik parayla değilki?

Vba ekranın geçin ( Alt + F11 ) açılan ekrandan Module1 in içine girerseniz kodları görebilirsiniz..

.

ömer bey çok teşekkür ederim yardımlarınız için, olayı çözdüm ve hemen hemen istediğim şekilde oldu

Geri