Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Arkadaşlar
Ekli dosyada Veri Kümesinin içindeki birden fazla değer içinde F Sütununda aradığım değer 270.703 bu değeri D Sütununda D29 arasında bulup işaretleyebilirmi
Şimdiden Teşekürler
örneğin f2 hücresine yazdığınız herhangi bir değeri, d sütununda bulup biçimini koyu ve dolgu rengini sarı yapan kod aşağıdaki gibidir. aradığınız değer yoksa, hiçbir değişiklik olmaz
Sub boya()
Dim i As Integer
Dim son As Integer
son = ActiveSheet.Range("d65536").End(3).Row
For i = 2 To son
Cells(i, 4).Select
If Cells(i, 4).Value = Range("f2").Value Then
With Selection
.Interior.Color = 65535
.Font.Bold = True
End With
End If
Next i
End Sub
Ben Verdiğiniz kodu sayfa1 de ters tuş yapıp kod görüntüle dedim ve çıkan sayfaya verdiğiniz kodu yapıştırdım sonrada kapatıp denedim ama sonuç alamadım nerede yanlış yapıyorum.
Emek vermişsiniz çok yordum sizi ama son bi ricam D Sütununda iki veya 3 değerin toplamını F sütünuna yazıp o değre tam denk gelen rakamları işaretlesin istemiştim.mesela 270.703 TL
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.