• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

veri kayıt

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
slm arkadaslar. forumda epeyce aradım ama sonuca ulasamadım. makro kullanmadan sadece excel sayfaları ile veri kayıt, arama, degistirme, yonetim ile ilgili bir uygulama varmı, ornekle anlatabilirmisiniz, simdiden herkese tsk ler...

Merhaba Sayın Birkan15!!! bulamamanız enteresan. forumda excel dersanesi bölümünü araştırırsanız; bir çok örnek mevcut değerli uzmanlarımızın: (sayın Yurttaş,sayın Ali...vs.) hazırladıkları çalışmaları incelemenizi öneririm.saygılar!!!

cahilligimi hosgorun!!! sormak istedigimi ekteki ornekle anlatmak istedim. karsılastıgım tum cevaplarda makrolar etkin. makro bilmeyenlerde kayıt yapabilmeli diye dusunuyorum :)))

cahilligimi hosgorun!!! sormak istedigimi ekteki ornekle anlatmak istedim. karsılastıgım tum cevaplarda makrolar etkin. makro bilmeyenlerde kayıt yapabilmeli diye dusunuyorum :)))

Estağfirullah sayın birkan15 bu forumdaki değerli uzmanlarımız benim gibi acemilere sabırla cevap vermişlerdir dosya eklemeyi sanırım unuttunuz ekler iseniz yardım alacağınızdan kuşkunuz olmasın. saygılar!!!

Merhaba sayın birkan15 isteğiniz bana kalır ise ile makro ile çözülür yardımcı olmak isterdim ama beni aşar sayın Evren Bey ve sayın halit bey benim bu husustaki sorularıma cevap vermişlerdi onları inceleyebilirsiniz saygılar!!!

Geri