• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri kaydı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ormann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
2003
Arkadaşlar elimde ki örnek dosyada veri girişine girmiş olduğum bilgilerin suç tutankları bölümüne sırasıyla kayıt edilmesini istiyorum . Bu mümkünmüdür acaba? Yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

Merhaba,

Eki inceleyiniz. Gereksiz hücre birleştirmelerini kaldırdım. Gerekmedikçe hücre birleştirmelerinden kaçınmanızı tavsiye ederim..

.

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir.:cool:
Kod:
Sub kaydet()
Dim sat As Long, k As Byte, sh As Worksheet
Sheets("VERİ GİRİŞİ").Select
If Range("B1").Value = "" Then
    MsgBox "İsim girilmemiş" & vbLf & "Kayıt yapılmadı", vbCritical, "UYARI"
    Range("B1").Select
    Exit Sub
End If
Set sh = Sheets("SUÇ TUTANAKLARI")
sat = sh.Cells(65536, "B").End(xlUp).Row + 1
If sat < 3 Then sat = 3
If sat >= 65533 Then
    MsgBox "Sayfada satır doldu.Kayıt Girilmedi", vbCritical, "UYARI"
    Exit Sub
End If
sh.Cells(sat, "A").Value = sat - 2
For k = 1 To 11
    sh.Cells(sat, k + 1).Value = Cells(k, "B").Value
Next
MsgBox "Kayıt girildi" & vbLf & "evrengizlen@hotmail.com", vbOKOnly + vbInformation
End Sub

Ekli dosyalar

Hocam çok teşşekür ederim.tam istediğim şekilde omuş bunu size farklı bir program göndersem yaparmısınız

Hocam çok teşekkürler ellerinize sağlık tam istediğim şekilde olmuş.size asıl programı göndersem bana bunu yapabilirmisiniz.birde kaydet butonunu tıkladığımda tekrar veri sayfasına dönebilirmi

Hocam çok teşekkürler ellerinize sağlık tam istediğim şekilde olmuş.size asıl programı göndersem bana bunu yapabilirmisiniz.birde kaydet butonunu tıkladığımda tekrar veri sayfasına dönebilirmi
İstediğiniz değişikliği yaptım.
Önceki mesajımdan dosyayı indrebilirsiniz.:cool:

Hocam size asıl dosyayı gönderiyorum.veri girişi sayfasındaki yeni girdiğim bilgileri suç tutankları bölümüne kaydedebilirmi.kaydettikten sonra tekrar veri girişi sayfasına geri dönüp oradaki bilgileri silebilirmi .suç tutanakları bölümüne ne kadar kayıt kaydedebilir hocam.size biraz fazla yük olduysam affola

Ekli dosyalar

Geri