• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

veri kaybolması

mest3651

Altın Üye
MERHABA ARKADAŞLAR. EXCEL DOSYAM AÇIKKEN ELEKTRİKLER GİTTİ. GELDİĞİNDE UYARI MESAJI GELDİ. AMA YANLIŞ YERE BASTIM HALİYLE BOŞ ÇALIŞMA SAYFASI OLARAK AÇILDI. DÜZELTEMEDİM. ESKİ DOSYAYI GERİ GETİRME İMKANIM VARMIDIR. TEŞEKKÜRLER.

Merhaba İnternette arayıp şöyle bir yol buldum belki işinize yarar.

https://support.office.com/tr-tr/ar...kurtarma-169cb166-e7e2-438e-8f39-9a8927828121

Dosyayı kaydettiyseniz
  1. Üzerinde çalışmış olduğunuz dosyayı açın.
  2. Dosya > Bilgi'yi tıklatın.
  3. Belgeleri Yönet altında (kaydetmeden kapattığımda) etiketli dosyaya tıklayın.

Not: Bu Word'den alınmış bir örnektir. Excel'de Çalışma Kitabını Yönet veya PowerPoint'te Sunuyu Yönetseçeneğini bulun.
  4. Dosyanın üstündeki çubukta, önceden kaydedilmiş her türlü sürümün üzerine yazmak için Geri Yükle'ye tıklayın.

İpucu: Word'de, Geri Yükle yerine Karşılaştır'ı tıklatarak da sürümleri karşılaştırabilirsiniz.

Dosyayı kaydetmediyseniz
    1. Word'de Dosya > Bilgi > Belge Yönet > Kaydedilmeyen Belgeleri Kurtar'a, Excel'de Kaydedilmeyen Çalışma Kitaplarını Kurtar'a ya da PowerPoint'te Kaydedilmeyen Sunuları Kurtar'a tıklayın.

2. Dosyayı seçip 'ı tıklatın.

3. Dosyanın üstündeki çubukta, dosyayı kaydetmek için Farklı Kaydet'e tıklayın.

Geri