• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Eşleştirme Yardım

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba Arkadaşlar Elimde 2 Sayfada Toplam 3000 Kalemlik Bir Liste Var Bu Listede Ürünler Var Ve Şöyle Bir Tablom Var

Sıra No Stok Kodu Ürün Adı Adeti Ve Yukarda Sütun Sütun Dağıtıldığı Yerler Var Örneğin d Sütunu a manavı e sütunu b marketi vb diye

benim istediğim şu elimdeki eski listemle yeni listemde bulunan stok numaralarını Şöyle Bir Şablonda Toplamak

Sıra No Eski Sıra No Stok No Eski Stok No Ürün adı adedi dağıtıldığı birlik

stok kodları uyuşan satırları yanyana getirmesini istiyorum sıra numarasından başlayarak dağıtıldığı birliğe kadar yaklaşık 4 saatir uğraşıyorum işin içinden çıkamadım lütfen yardımcı olunuz

Anlattıklarınızı örnek bir excel sayfası oluşturup, foruma eklerseniz cevap almanız daha kolay olacaktır.

Örnek Dosyayı Ekledim Hocam İstediğim Eski Stok No Sayfasıyla Yeni Stok No Sayfasındaki Stok Numaralarını Eşleştirip Eski Stok No Sayfasında Sıra Numarası Stok Numarasını Bulup Yanyana yazması ürün adı dağıtım edildiği yer tüm satırı bu şekilde yapabilmeli birde silinen veya eklenen ürünler var onlarıda göz ardı edip listelemeyi yapabilmesi örneğin 16 ürün eski stokda var yeni stokta yok 19 üründe öyle

kısacası stok numaraları tutan verileri birbirleriyle eşleştirip sıralamak istiyorum ama düşey ara kaçıncı indis vb bir kaç formül denesemde içinden çıkamadım bu konuda çok zor durumdayım.

Ekli dosyalar

Geri