• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

veri doğrulamada açılır liste problemi

İstediğiniz mümkün değildir....

.

Mümkündür, ekteki dosyayı inceleyiniz

Bildiğim kadarı ile mümkün değildir.

Kastedilen sizinki gibi değil. Zannedersem, açılır listeyi açtığınızda, liste kapsamındakileri yatay değil, dikey getirme şekli soruluyor.

.

merhaba
açılır kutu içindeki verileri görebilmek için aynı verileri açıklama penceresine de yazıp yazı hizalamadan yönü değiştirmek pratik çözüm olabilir. diğer türlü açılır kutu işaretinin sağ alt yerine sağ veya sol üstte olması ve yatay açılması mümkün değil galiba.

Kasıt

Haklısınız sanırım kastedilen şey sizin söylediğiniz gibi

ekteki dosyanızı inceledim istediğim şey değil.benim istediğim veri doğrulama hücresini tıkladığımda açılır listedeki bilgilerin sutun genişliği dar olduğundan dolayı tam görünmemesinden dolayı okunmaması..Okunması içinde açılır liste penceresinin satırlar istikametine doğru değil yani sayfaya dikey değil sutunlar istikametine doru yatay açılması çözüm olacağını düşündüm.Çünki satır genişliği büyük olduğu için bilgiler rahatlıkla eksiksiz görünerek okunur.tabi başka bir çözümü olan varsa eyvallah

Söylediğiniz şekilde mümkün görünmüyor. Ama, alternatif çözümler geliştirilebilir. Birşeyler karaladık. Tırnağa basarak sonucu gözlemleyin.

Geri