DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
arkadaşlar yapmak istediğim şeyi dosyada anlatmaya çalıştım. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Forumdaki uzman arkadaşların affına sığınarak, ekteki çözümü inceler misiniz?
halit hocam verdiğiniz makroyu bu dosyaya bi türlü uyarlayamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim. çok teşekkür ediyorum.
Sub aktar()
sat = 2
Worksheets("KAYIT GÜNCELLEME").Range("j2:L65000").ClearContents
Worksheets("KAYIT GÜNCELLEME").Range("ac2:ac65000").ClearContents
son = Worksheets("sonuçlar").Cells(Rows.Count, "a").End(3).Row
For i = 1 To son
aranan = Worksheets("sonuçlar").Cells(i, 1).Value
If aranan <> "" Then
If WorksheetFunction.CountIf(Worksheets("sonuçlar").Range("A2:A" & i), aranan) = 1 Then
sat1 = 0
Set d = Worksheets("sonuçlar").Range("a2:a" & son).Find(aranan, LookIn:=xlValues)
If Not d Is Nothing Then
firstAddress = d.Address
Do
If Worksheets("sonuçlar").Cells(d.Row, "d").Value >= 70 Then
Worksheets("KAYIT GÜNCELLEME").Cells(sat, "k").Value = Worksheets("sonuçlar").Cells(d.Row, "d").Value
End If
If Worksheets("sonuçlar").Cells(d.Row, "e").Value >= 70 Then
Worksheets("KAYIT GÜNCELLEME").Cells(sat, "j").Value = Worksheets("sonuçlar").Cells(d.Row, "e").Value
End If
If Worksheets("sonuçlar").Cells(d.Row, "f").Value >= 70 Then
Worksheets("KAYIT GÜNCELLEME").Cells(sat, "l").Value = Worksheets("sonuçlar").Cells(d.Row, "f").Value
End If
Worksheets("KAYIT GÜNCELLEME").Cells(sat, "ac").Value = Worksheets("sonuçlar").Cells(d.Row, "a").Value
sat1 = 1
Set d = Worksheets("sonuçlar").Range("a2:a" & son).FindNext(d)
Loop While Not d Is Nothing And d.Address <> firstAddress
End If
End If
End If
If sat1 = 1 Then
sat = sat + 1
End If
Next i
MsgBox "işlem tamam"
End Sub
halit hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. kendi dosyamda çalıştırdığımda t.c kimlik numaralarını siliyor sonuçlar sayfasındaki ilk tc numarasından itibaren sonuçları getiriyor. fazla formül kullanmamdan dolayı olbilirmi.