• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Soru VERİ ÇEKME-DÜŞEYARA

Turgay KARAŞAH

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Pro Plus 2021 Türkçe sürüm
"VERİ" sayfasında Örneğin "Cüzdan Talebi" den istenen belgelerin"Sayfa2" de "Ekler" altına sıralanmasını istiyorum.
Excel formüllerle yapılırsa çok makbule geçer. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Veri sayfası A sütununda birleştirilmiş hücreleri kaldırıp, metin rengini beyaz yaptım,

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Önemli değil, ben de teşekkür ederim.

Merhaba,

1) Formüller 40 satır için hesaplatılmştır, bu sayıyı artırınız.
2) "Cüzdan Talebi" ne ilave yaptığınızda, ilave yapılan satırda "A" sütununa "Cüzdan Talebi" diye kayıt giriniz.
3) "Sayfa2" de A15'teki formülü aşağıya doğru çoğaltınız.

Ek'li dosyayı inceleyiniz,

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Sayın 1Al2Ver ve Sayın Çıtır Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yaptığınız bu yardımlar önce bana dolayısıyla vatandaşın işlerini hızlandıracak. Harikasınız Üstadım. Tek kelimeyle harikaaa. Teşekkürlerak. Artvin-Hopa ya beklerim inşallah.

Sayın Turgay KARAŞAH, merhaba,

Güzel sözleriniz ve nezaketiniz için ben de size teşekkür ederim,

Sağlıcakla kalın.

Sayın 1Al2Ver ve Sayın Çıtır Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yaptığınız bu yardımlar önce bana dolayısıyla vatandaşın işlerini hızlandıracak. Harikasınız Üstadım. Tek kelimeyle harikaaa. Teşekkürlerak. Artvin-Hopa ya beklerim inşallah.
Sayın Turgay KARAŞAH
Güzel sözleriniz için ve davetiniz için teşekkür ederim.Başarılar dilerim.

Rica ederim.
Saygı değer üstadım sizleri yorduğuma eminim hakkınızı helal edin fakat işin içine girince farklı isteklerinde olsabilceğini düşündüm. Şöyleki; Sayfa2 de
Talep edilen işlem altında A2, A3, A4,A5 ve A6 da beş farklı talep olursa, Ekler altına gelen verilerin süzülüp mükerrer olmadan Excel förmülle yazdırmak mümkünmü acaba.

Rica ederim.
Saygı değer üstadım sizleri yorduğuma eminim hakkınızı helal edin fakat işin içine girince farklı isteklerinde oluşabilceğini düşündüm. Şöyleki; Sayfa2 de
"Talep edilen işlem" altında A2, A3, A4,A5 ve A6 da beş farklı talep olursa, "Ekler" altına gelen verilerin süzülüp mükerrer olmadan Excel förmülle yazdırmak mümkünmü acaba.

Geri