DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sub Aradakiler()
Dim Alan As Range, deger As Range, i As Integer
'A1:T20 aralığındaki sayısal değerleri
'dediğiniz şartlarda W sütununa 2.satırdan itibaren listeler
Range("W2:W" & Rows.Count).ClearContents
Set Alan = Range("A1:T20")
For Each deger In Alan
If deger > 100 And deger < 110 Then
i = i + 1
Range("W1").Offset(i, 0) = deger
End If
Next deger
End Sub
Saygıdeğer hocam, birazdan deneyecegim Yazdıgınız koddan anladığım kadarıyla W sütununu boş dizi gibi algoritmasını oluşturup indisleri kullanarak dizi verisini bu sütüna attınızC++:Sub Aradakiler() Dim Alan As Range, deger As Range, i As Integer 'A1:T20 aralığındaki sayısal değerleri 'dediğiniz şartlarda W sütununa 2.satırdan itibaren listeler Range("W2:W" & Rows.Count).ClearContents Set Alan = Range("A1:T20") For Each deger In Alan If deger > 100 And deger < 110 Then i = i + 1 Range("W1").Offset(i, 0) = deger End If Next deger End Sub
Sub Diziye_Al()
Dim d() As Variant, _
Hcr As Range, _
i As Integer
If Selection.Count = 1 Then Exit Sub
For Each Hcr In Selection
If Hcr.Value >= 100 And Hcr.Value <= 110 Then
i = i + 1
ReDim Preserve d(1 To i)
d(i) = Hcr.Value
End If
Next Hcr
If Not i = 0 Then
Range("N1").Resize(UBound(d), 1) = Application.WorksheetFunction.Transpose(d)
MsgBox UBound(d) & " Kadar Veri Diziye Alınmıştır...."
Else
MsgBox "Aranan Değerleri Bulamadım....."
End If
End Sub
Üstadım elinize saglık az sonra deneyeceğimMerhaba,
Bu kodlar da benden olsun.
Önce seçimi yapıp sonra kodlar çalıştırılır, Çıkan değerleri N sütunundan itibaren listelenir, siz kodları kendinize göre uyarlayınız.
Kod:Sub Diziye_Al() Dim d() As Variant, _ Hcr As Range, _ i As Integer If Selection.Count = 1 Then Exit Sub For Each Hcr In Selection If Hcr.Value >= 100 And Hcr.Value <= 110 Then i = i + 1 ReDim Preserve d(1 To i) d(i) = Hcr.Value End If Next Hcr If Not i = 0 Then Range("N1").Resize(UBound(d), 1) = Application.WorksheetFunction.Transpose(d) MsgBox UBound(d) & " Kadar Veri Diziye Alınmıştır...." Else MsgBox "Aranan Değerleri Bulamadım....." End If End Sub