• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri aktarma..

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2007
değerli arkadaşlar öncelikle tüm paylaşımlar için teşekkür ediyorum..
Çok ileri düzeyde bir excel bilgisine sahip değilim...Aşağıdaki ekte sunduğum dosyalarda bana yardımcı olabilirmisiniz..Konu içeriğine baktım ama genellikle resim ile ilgili sorunlar ve sorular üzerine durulmuş...(Haliyle normal çünkü resimli veritabanı olarak düzenlenmiş) ama benim sıkıntım baska konuda...bilgiler sayfasına eklemiş olduğum yeni sütun bilgilerinin formda otomatik olarak gözükmesini sağlayamadım...Birde unutmadan söylemek istiyorum...Bu yapılan işlemin excelin hangi işlevi adında gerçekleştiğini bilmediğim için arama yapamadım kusuruma bakmayın...
tekrar ilginize ve alakanıza çok teşekkür ederim...saygılarımla...

Ekli dosyalar

Sayın ozdemiir

* Öncelikle konu başlığınızı düzeltin.

Forum Kurallarını okursanız, bu başlıklara kimsenin bakmadığını ve Forum Kurallararına aykırı olduğunu göreceksiniz.

* Yeni olduğunuz için konu başlığınızı ben düzeltiyorum.
Bundan sonra Yeni konu açarken mutlaka konu başlığınız sorunuz ile ilgili olsun.

* Dosyanızda alan adı tanımlamışsınız , tanımladığınız alan sınırlarını kontrol edin sorununuz düzelecektir.

.

Sayın ozdemiir

* Öncelikle konu başlığınızı düzeltin.

Forum Kurallarını okursanız, bu başlıklara kimsenin bakmadığını ve Forum Kurallararına aykırı olduğunu göreceksiniz.

* Yeni olduğunuz için konu başlığınızı ben düzeltiyorum.
Bundan sonra Yeni konu açarken mutlaka konu başlığınız sorunuz ile ilgili olsun.

* Dosyanızda alan adı tanımlamışsınız , tanımladığınız alan sınırlarını kontrol edin sorununuz düzelecektir.

.

Sayın AS3434 Uyarı ve ilginiz için teşekkür ederim...
alan adı ve alan sınırları hakkında biraz daha yardımcı olurmusunuz...saygılarımla...

Sayın AS3434 Uyarı ve ilginiz için teşekkür ederim...
alan adı ve alan sınırları hakkında biraz daha yardımcı olurmusunuz...saygılarımla...
Merhaba
2007 için Formüller/Ad Yöneticisi ve Ad Tanımla kontrol ederseniz tanımlı alanın dışında bilgileriniz.
Ad Yöneticisi / Düzenle
Kod:
=BİLGİLER!$B$2:$K$98
alan bilgisini bu şekilde kodlayın

Merhaba
2007 için Formüller/Ad Yöneticisi ve Ad Tanımla kontrol ederseniz tanımlı alanın dışında bilgileriniz.
Ad Yöneticisi / Düzenle
Kod:
=BİLGİLER!$B$2:$K$98
alan bilgisini bu şekilde kodlayın

teşekkürler ilginize arkadaşlar...gerçi beceremedim ama olsun :) saygılarımla...

Geri