• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
execell 2007
Slm merhaba arkdaslar bir seyı bılmemek kadar zor bır sey yokmuş.. Onu anladım ::
Yardım ederseniz sevınırım ektekı dosyama bır user forum yapmam lazım girilen verileri bilğiler kısmına kaydetmem lazımm .

Ekli dosyalar

ben userforum yapmayı denedım ama nasıl yapıldıgını bılmıyorum

Veri süzme sorunu

benimde veri aktarma ile ilgili bir problemim var. ekteki dosyayı bu forumdan aldım çok işime yaradı fakat ufak bir sorunum var burada tarih aralığı ile veri süzerken iki kitap çalışıyor "BILGILERIN SUZULDUGU SAYFA" ya veri çekmek için "TUM BILGILERIN OLDUGU DOSYA" ile birlikte çalışması gerekiyor buda benim için problem yaratıyor ve bu dosyaların masa üzerinde ÖDEMELERİMİZ klasöründe olması gerekiyor. yapmak istediğim BILGILERIN SUZULDUGU SAYFA tek başına çalışsın ve kendi içinde liste sayfasından aynı mantık ile veri çeksin bunu bir türlü ayarlayamadım yardımcı olmanız mümkünmü acaba.

şimdiden çok teşekür ederim.

Ekli dosyayı görüntüle ÖDEMELERİMİZ.rar

benimde veri aktarma ile ilgili bir problemim var. ekteki dosyayı bu forumdan aldım çok işime yaradı fakat ufak bir sorunum var burada tarih aralığı ile veri süzerken iki kitap çalışıyor "BILGILERIN SUZULDUGU SAYFA" ya veri çekmek için "TUM BILGILERIN OLDUGU DOSYA" ile birlikte çalışması gerekiyor buda benim için problem yaratıyor ve bu dosyaların masa üzerinde ÖDEMELERİMİZ klasöründe olması gerekiyor. yapmak istediğim BILGILERIN SUZULDUGU SAYFA tek başına çalışsın ve kendi içinde liste sayfasından aynı mantık ile veri çeksin bunu bir türlü ayarlayamadım yardımcı olmanız mümkünmü acaba.

şimdiden çok teşekür ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 97142

arkadaşlar rica etsem yardımcı olabilirmisiniz.

Ihsanbey tsk edrım .
En sonunda kayıt tamamlanmıs dendıkten sonra userform yenı kayıt için yazılar sılinse

Evet önemlı olan sil ve düzelt kısmı
örnek yazdımız bırını sılmek istersek user forumda ad soyad yazan yere bır lısteleme yapabılırmıyız ordan ismı bulup sectımızde butun bılgıler ekrana gelse . Sılme vede duzeltme yapmak için .

Evet önemlı olan sil ve düzelt kısmı
örnek yazdımız bırını sılmek istersek user forumda ad soyad yazan yere bır lısteleme yapabılırmıyız ordan ismı bulup sectımızde butun bılgıler ekrana gelse . Sılme vede duzeltme yapmak için .

eki inceleyin
umarım istediğiniz gibi olmuştur

Ekli dosyalar

Emegınıze saglık ben buna tam 200 kişi yazıcagım
isim lıstesınde sorun olmaz demı ıhsan bey

Emegınıze saglık ben buna tam 200 kişi yazıcagım
isim lıstesınde sorun olmaz demı ıhsan bey

herhangi bir problem olmaz ama yeni eklediğim Listbox'bunun için tam kullanışlı olmayabilir çünkü liste uzadıkça maalesef sizde seçmek için tekerlek yardımı kullanmak zorunda kalacaksınız.
dilerseniz onu combobox ile değiştirelim siz isim yazdığınızda otomatik o ismi seçsin

Kucuk bir seyı atlamIŞIM .
Hak edılen ızın ve kullanılan izin var hak edılen ızınden kullanılan ıznı formulle cıkarabılirmıyız v e sonra toplam ızınlere formulle yazabılırmıyız

hangi sütunlarda yapılacak ve neyi nereden çıkartacak farkettiğim kadarı ile ikişer tane var ve toplam kalan izni nasıl hesaplayacağız. söyleyin ona göre yapayım
ayrıca o sütunlara işlem yapan kodları'da kaldıralım belirtirseniz

Hak edılen ızınden kullanılan iznı cıkarcaz örnek 30-20:10
dıyer rıde aynı
ve sonra 2 tane kalan izinler toplanıp yazılacak toplan izne

Hocam sıze sonsuz tesekkuredrım emegınıze saglık... Sayenızde userforum yapmayı ogrendım ama kod konusunda sıfırm bunu nasıl gelısırtırebılırım
ve inannın kendım gercekten ögrenmedıgım ıcın ve bılmedıgım ıcın bısmanım ...ama şimdi yenı bır sey yapmaya calışacagım user formu olusturp sıze gonderecm : önemlı olan yapılması degıl neyın nasıl yazıldıgını ögrenmek ıstıyorum soru yu gonderıp bırı yapsın dıye degıl nasıl yapıldıgınıda yazarak ögreten bır sıstem olsa sevınırım

Geri