• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Aktarma

arkadaşlar formül yazdım olmadı yapamadım.
Sayfa 1 de V4 Hücresindeki seçilen değere göre Sayfa 2 deki öğrenci listesini sayfa 1 deki forma nasıl aktarabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Dosyanız ektedir.

.

Ekli dosyalar

arkadaşlar formül yazdım olmadı yapamadım.
Sayfa 1 de V4 Hücresindeki seçilen değere göre Sayfa 2 deki öğrenci listesini sayfa 1 deki forma nasıl aktarabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Sayın Yurttas yapmış olduğunuz dosyada kulladığınız formülleri açıklamanız mümkün mü ? Ben sitede biraz araştırdım ama pek bir şey bulamadım.

#Say! Hatası

Ömer hocam sizin örnekteki formülleri benzer bi forma uyguladım olmadı. bi bakabilirseniz sevinirim. nerde hata yatığımı anlayadım

Ekli dosyalar

ctr+shft+enter a basın formulun üzerinde iken üstat öyle yapmış sanırsam probleminiz burdan kaynaklanıyor

.

Dosyanız ekte.

.

Sevgili Murat üstadımız. Şu güzel çalışmanın mantığından mağrum etmeyin bizi. Şu formulu açıklamak mümkün mü ? Ben biraz araştırdım. Bazı formuller dizi olarak hazırlanmış sizin ki ise değil, çıkamadım işin içinden

Çok özür dilerim Yurttas üstadımıza yazacaktım yukarıdaki maili umarım Yurttas üstadım kendine yazılmış olduğunu anlar. Tekrar özür dilerim.

Geri