• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wishm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
Değerli site üyeleri bu konuda sorunum çözülmüştü. İhtiyaçtan dolayı programa yeni ekleme yapmak zorunda kaldım ve ekteki örnek dosyamda açıkladığım şekilde kodları kendime uyarlamayı başaramadım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum. İlginiz ve yanıtlarınız için şimdiden teşekkür edeim. Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Merhaba,
Mevcut kodunuzu değiştirmek yerine sayfanın kod bölümüne yeni kriterleri yazarak ilave etmeniz işinizi görür.

Sayın Mahir zaten mevcut kodu değiştirmek istemiyorum. İstediğim ve beceremediğim sizin bahsettiğiniz yeniden uyarlama kısmı. Bu konuda yardım istemiştim. İlginiz ve yanıtınız için teşekkür ederim. Saygılarımla.

Kodları düzenleme noktasında fikri olan yokmu arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum.

Kod düzenlemeden pek anlamam ama Verilen kodların mantığını kullanarak bir şeyler düzenledim. İnşallah işinizi görür.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın Cemal42 yanıtınız için teşekkür ederim. Ancak kodlar doğru çalışmıyor malesef. "I" sütununa işaret konunca her iki taraftaki verileri ilgili sayfalara aktarıyor. Oysa "D - H" arası verileri "I" ya , "J - M" arası verileri "N" ye işaret konunca "data1" ve "data2" sayfalarına aktarması gerekiyor. İlginiz ve yanıtınız için teşekkür ederim. Saygılarımla.

Dosyayı güncelledim. Kontrol edin. İnşallah bu sefer yapabilmişimdir.

Sayın Cemal42 yanıtınız için teşekkür ederim. Sanırım bu sefer tamam hızlı bir şekilde denedim ve sorunsuz gözüküyor. Saygılarımla.

Geri