• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

veri aktarma

mest3651

Altın Üye
yapmak istediğim şeyi dosyada anlatmaya çalıştım. işin içinden çıkamadım. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum

Ekli dosyalar

hangi dosyaya nasıl kayıt yapacaksınız
bunları belirtmeniz gerekmez mi_?

Masaüstünde föyler diye bi klasör açıp aktar butonuna bastığım zaman buraya aktarmasını istiyorum.

peki bu klaösürü siz mi açacaksınız kodla mı açılacak
bu klasöre farklı mı kaydedilecek bu dosya eksik bilgileri tamamlayınız
dosya adı ne olacak farklı kaydet'te

Masaüstünde föyler diye bi klasör açıp aktar butonuna bastığım zaman buraya aktarmasını istiyorum.

merhaba
dosyayı
A12 hücresine göre farklı kayıt yapar
Kod:
Sub farklı()
Set WSHShell = CreateObject("wscript.Shell")
strDesktopPath = WSHShell.SpecialFolders.Item("Desktop")
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:=strDesktopPath & "\föyler\" & Range("A12") & ".xls"
Range("C12") = Range("G56").Value
Range("A14:D51,E12:J51").ClearContents
End Sub

ihsan hocam çok saolun dosyaya uyarlayıp gönderebilirmisiniz. çok teşekkürler

dosyaya uyarlı değil mi yani bu şekilde
siz sadece butona atıyacaksınız. tarif eedyim belki bilmiyorsunuzdur.
aktar butonuna sağ tuş tıklayın ve makro ata deyin çıkan menüden farklı yazan yere çift tıklayın ve butona basarak deneyin işleminizi yapacaktır

ihsan hocam çok saolun. C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\föyler/
kod bilgim yok hocam. bu kod bölümünde nereye koymalıyım. çok saolun.

ihsan hocam çok saolun. C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\föyler/
kod bilgim yok hocam. bu kod bölümünde nereye koymalıyım. çok saolun.

hiç bir yere otomatik tanımlıyor masaüstünü.
şöyle yapın
dosyanızda değişiklik yapın ve buton'a tıklayın. deneyin
masaüstünde föyler adlı klasör olsun ve içindeki excel'i açarak kontrol ediniz

ihsan hocam çok teşekkürler. ben yanlış anlattım kusura bakma eklediğim dosyadaki bilgilerin föyler klasörüne aynı şekilde atması gerekli. föyler klasörünün içindeki dosyadan değişiklik yapmıcaz. bu dosya üzerinde işlem yapacağız.

ihsan hocam çok teşekkürler. ben yanlış anlattım kusura bakma eklediğim dosyadaki bilgilerin föyler klasörüne aynı şekilde atması gerekli. föyler klasörünün içindeki dosyadan değişiklik yapmıcaz. bu dosya üzerinde işlem yapacağız.

yani sizin istediğiniz dosya aynı şekilde kayıt yapsın. ama bu eklediğiniz dosya kayıt yaptıktan sonra boş olsun
yanlış mı anlamışım

ihsan hocan yardımlarınınız için çok teşekkür ederim. son eklediğiniz dosyada kod bölümünde
Set WSHShell = CreateOSub farklı() burda ve End Subbject("wscript.Shell") burda hata veriyor.

Run-Time error
'2147024770 (8007007e)2
Automation error
Belirtilen modül bulunamadı. temizleye basıyorum temizliyor. farklı kaydet dediğim zaman üstteki hata çıkıyor hocam.

ihsan hocam kusura bakmayın kafanızı şişirdim. ama benim için önemli bi dosya. son gönderdiğiniz dosya güncelledim çalıştı. ama bu seferde föyler klasörüne boş kaydedip gönderiyor. girilen gelir ve giderleri silerek gönderiyor. yardımlarınız için çok sağolun.

ihsan hocam kusura bakmayın kafanızı şişirdim. ama benim için önemli bi dosya. son gönderdiğiniz dosya güncelledim çalıştı. ama bu seferde föyler klasörüne boş kaydedip gönderiyor. girilen gelir ve giderleri silerek gönderiyor. yardımlarınız için çok sağolun.

bunu kullanın

Ekli dosyalar

Geri