• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

veri aktarma acilll lütfen

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
arkadaslar işyerinde kullanmak için bir dosya hazırladım fakat bir türlü aktarma işlemini yapamadım. veri girişi sayfasında yazdığım bilgilerin d sutunda yazdığım isimlerin sayfalarına aktarılmasını istiyorum . fakat her kaydet dediğimde ikinci sefer aktarmasın sadece bir kez aktarsın şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Merhaba,

Sanırım D sütunundaki isimlere göre süz ve aktarma yapıyorsunuz.

Süzerek aktarma yaptığınızda daha önce aktarılanlar da ilgili sayfalara gider.

Pek anlamlı bulmadım ama aşağıdaki gibi yaparsanız tüm bilgiler toptan aktarılır.

Kod:
Sub kaydet_59()

Dim sat1 As Long, sat2 As Long, i As Long
    On Error Resume Next
    Sheets("VERİ GİRİŞİ").Select
    Application.ScreenUpdating = False
    Range("A1").AutoFilter
    sat1 = Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
    For i = 2 To Worksheets.Count
        Range("A1").AutoFilter field:=[B][COLOR=red]4[/COLOR][/B], Criteria1:=Sheets(i).Name
        Range("[B][COLOR=red]A1[/COLOR][/B]:P2" & sat1).SpecialCells(xlCellTypeVisible).Copy Sheets(i).Range("[B][COLOR=red]A1[/COLOR][/B]")
    Next
    Range("A1").AutoFilter
    MsgBox "İşlem tamamlandı." & vbLf & "selvet dibiç", vbOKOnly + vbInformation, "AKTARILDI"

End Sub

necdet bey çok teşekkürler çok yardımınız oldu sağolun

Necdet bey az bir değişiklik yaptım

N ecdet bey biraz değişiklij yaptım . Aktarmayı yeni sayfaya uyarlayabilirmisiniz

Ekli dosyalar

Merhaba,

Döngüdeki i değişkeni ile ilgili sayfayı aktarmaya çalışıyorsunuz ama gizli sayfalar var.

döngüde i değişkeni 2 iken sayfa indisinde 2 ye karşılık gelen sayfa a

bu durumda yanlış sayfaya aktarmaya çalışıyor oluyorsunuz.
İlk dosyanızda da a ve a(2) sayfaları vardı, ben verdiğim kodlarda bu sayfaları silmiştim.

eğer bu a sayfası lazımsa döngüde sayfanın a olup olmadığını kontrol etmek gerek ya da i değişkenine müdahele etmek gerek.

a sayfası gibi 1 den fazla sayfa varsa işler iyice karışacak demektir.

Eğer bu sayfalar gerekmiyorsa silin ve ilk mesajımdaki kodları kullanın yalnız A1 hücresine değil A7 hücresine kopyalayın.

Geri