Merhaba Arkadaşlar,
aşağıdaki kod ile BANKA adlı sayfama kaynak adlı sayfadan 320 muhasebe kodu ile ile başlayan müşteri adlarını bulduruyorum
Bu kodun iki sağındaki hücrede müşteri adları var, bunu offset ile ayarladım. Ancak müşteri adlarının önünde kendi hesap numarası ve bir boşlukla
beraber 11 haneli ön değer silinmeli. Bunu LTrim gibi bir metodla BANKA sayfama aktarırken silebilir miyim. Trim metoduna baktığımda sadece
boşlukları silme ile ilgili örnekler var. Biraz da bunu aşağıdaki koda uygulamada sorunum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Örnek bulunan değer;
0001001704 ARSAN ISIL İŞLEM SA
Banka sayfasındaki Cells(12,5) ile belirtilen hedefe aktarılması gereken değer;
ARSAN ISIL İŞLEM SA
olmalı.
aşağıdaki kod ile BANKA adlı sayfama kaynak adlı sayfadan 320 muhasebe kodu ile ile başlayan müşteri adlarını bulduruyorum
Bu kodun iki sağındaki hücrede müşteri adları var, bunu offset ile ayarladım. Ancak müşteri adlarının önünde kendi hesap numarası ve bir boşlukla
beraber 11 haneli ön değer silinmeli. Bunu LTrim gibi bir metodla BANKA sayfama aktarırken silebilir miyim. Trim metoduna baktığımda sadece
boşlukları silme ile ilgili örnekler var. Biraz da bunu aşağıdaki koda uygulamada sorunum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Örnek bulunan değer;
0001001704 ARSAN ISIL İŞLEM SA
Banka sayfasındaki Cells(12,5) ile belirtilen hedefe aktarılması gereken değer;
ARSAN ISIL İŞLEM SA
olmalı.
Kod:
With sheets("kaynak").Range("D" & satır & ":" & "D" & satır + 65)
Set Rng = .Find(What:=BulunacakMetin1, _
After:=.Cells(.Cells.Count), _
LookIn:=xlValues, _
LookAt:=xlWhole, _
SearchOrder:=xlByRows, _
SearchDirection:=xlNext, _
MatchCase:=False)
End With
sheets("BANKA").Cells(12, 5) = Rng.Offset(0, 2)