• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Aktarımı

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
üstadlarım sizden acil olarak yardım istiyorum ve yardımcı olacağınızı umuyorum ben şuan ankarada yazıcı olarak askerim ve bölüğün zimmet dosyaları var vew bunları hazırlamak zorundayım ama yapamadım sorunum şu etke vermiş olduğum dosyada birkaç satır zimmet var tamamı bin küsür tane bunları yanda dağılımı yapılıyor yanii hangi takımda kaçç tane olduğu zimmet durumuna göre yanii.

ama zimmet dosyasında dığımı yapılan zimmetin sekmelerde bulunan depo ve diğer takımların zimmet sayfasına aktarılmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim iyi çalışmalar

http://rapidshare.com/files/269116043/ORDONAT_Z__304_MMET.xls.html

Ekli dosyalar

ilgin için teşekkür ederim üstad ama benim istediğim daha farklı direk takımların altında 0 dan büyük bir rakam yazıldığında hangi takımın altında yazılmışşa o takımın sayfasına o satırı komple kopyalayacak ben bunu istiyorum biliyorum sitede çok hocamız var bana yardım edecek çünkü komutan istiyor bu aralar tardım ederseniz sevinirim. teşekkür ederim.

ilgin için teşekkür ederim üstad ama benim istediğim daha farklı direk takımların altında 0 dan büyük bir rakam yazıldığında hangi takımın altında yazılmışşa o takımın sayfasına o satırı komple kopyalayacak ben bunu istiyorum biliyorum sitede çok hocamız var bana yardım edecek çünkü komutan istiyor bu aralar tardım ederseniz sevinirim. teşekkür ederim.
Ben yolladığınız dosyada ANA zimmet sayfasında alta yazılacak bir yer göremedim.Bir satır için örnek verin.Mesela o satır için hangi hücreye ne yazılacak?Ve ne yapılacak.:cool:

şimdi ilk gönderiğim dosyada zimmetler sekme halinde olacak yanii ana zimmet sekmesinde yazılanlar kıyaslama yapılarak hangi takımda mevcutsa o takımın sekmesime yazılacak şekiilde olacaktı ve zaten sekmelerde neleri istediğini belirttim

vee

size yeni bir zimmet dosyası gönderiyorum bunda ise ana zimmet içerisinde yazıklarımızı yine kıyaslama yapacak ve kıyaslama alanında yazan metne göre yanii depo yazıyorsa depo diye dosya açacak 1. takım yazıyorsa 1. takım diye excel dosyası açacak bunun birazını başardım ama üstesinden gelemedim malesef lütfen yardım edin

Ekli dosyalar

şimdi ilk gönderiğim dosyada zimmetler sekme halinde olacak yanii ana zimmet sekmesinde yazılanlar kıyaslama yapılarak hangi takımda mevcutsa o takımın sekmesime yazılacak şekiilde olacaktı ve zaten sekmelerde neleri istediğini belirttim
Ne ler kıyaslanacak.Neler ne ile kıyaslanacak.Bunlar hangi sütundalar.Hem ana zimmet sayfasında hemde dipğer sekmelerde.Ayrıca sekmelerrde ben bir açıklama göremedim.
Sanırım bundan sonrası için size başka arkadaşalrımız yardımcı olacaktır.Kolay gelsin.:cool:

Geri