veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
excel 2000
selamlar

formdan edindiğim bilgiler ile hazırlamış olduğum veri aktarımında girilen veriler sayfalara aktarıldıktan sonra tekrar denen diğinde ve yeni verilerin aktarımında da aynı hata alınmaktadır.
hata nedenleri nelerdir teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2000 tr
veriler

sormak istediğiniz sanıyorum anlaşılmamış kimseden cevap gelmemiş tam olrak ne yapmak istiyorsunuz?

Excel Vers. ve Dili
excel 2000
veri

tablo hakkında olumlu veya olumsuz cevap lamadım.
tablo anlaşılmadı mı acaba?

Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
Sn esmehmet
Sayfanızdaki 3 sorudan ;

1. Bu kodlardaki sorun daha öncede gündeme gelmişti. Kodlarınızın hatalı çalışması, sayfa isimlerini seçtiğiniz B sütunudaki verilerin rakamdan oluşmasından kaynaklanıyor. Mümkünse B sütunundaki verilerinizin başına bir harf yazın. (PK**) Gibi

2. Kodlardaki A5 leri A1 yaparsanız Başlık her sayfada 1. satırdan başlar.

CopyToRange:=Sheets(c.Value).Range("A5")

CopyToRange:=sY.Range("A5")

3. 1 - 12 ay arasında veri olmasını Veri Doğrulama/Tüm sayı seçeneğinden en az 1 , en fazla 12 yaparak çözebilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
excel 2000
veri

sayın
kombo teşekkürler.
anacak b sütünundaki verileri dediğiniz gibi ( pk**) (PK**) şeklinde değiştirdim . tüm verilerin aktarımından sonra hata mesajı çıkıyor ve (sayfa ** ) no ile boş sayfa oluşturuyor. aktarmalar nümerik değerlere göre oluşturulamaz mı? b sütünuna nümerik değer girildiğinde başlangıçta çalışıyor sonra hata veriyor. gelen hata mesajı [ Run-time error 1004: Method name of object Worksheet failed ] şeklindedir.
veriler aktarıldıktan sonraki sayfalarda 1 nolu satırlar sabit kalarak diğer satırları nasıl kaydırabiliriz. teşekkürler

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
veriler aktarıldıktan sonraki sayfalarda 1 nolu satırlar sabit kalarak diğer satırları nasıl kaydırabiliriz. teşekkürler
Burayı anlamadım.Aktarmayı hep dolu satırdan sonra mı başlamasını istiyorsunuz?
Diğer işleminizde sorun yok. Makro alfabetik bir değerle çalışıyor.

Excel Vers. ve Dili
excel 2000
veri

sayın
kombo teşekkürler.
b sütünuna girilen 10-11-12-20-21-22-60-61-62 gibi sayılar bazı sayfalara tamamını ve ayrı ayrı dağıtıyor p1 sayfasında 1-10-11-12 gibi p001 şeklinde girildiğinde istenene ulaşabiliyoruz.
b sütünuna girilen verilerin başına otomatik olarak k veya p veyahut alfabetik bir değer girilebilirmi örnek ( Pxx1)(px25) gibi

AS3434

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
M.Office/Excel 2007 Türkçe
Sn. esmehmet
Dosyanız ekte.

Excel Vers. ve Dili
excel 2000
veri

as3434 teşekkürler

b sütünuna sayı girdiğimizde ilk aktarma sayfalara yapılabiliyor daha sonra girişler yapıldığında hata veriyor ?

Excel Vers. ve Dili
M.Office Excel 2003 Tr.
1. Bu kodlardaki sorun daha öncede gündeme gelmişti. Kodlarınızın hatalı çalışması, sayfa isimlerini seçtiğiniz B sütunudaki verilerin rakamdan oluşmasından kaynaklanıyor. Mümkünse B sütunundaki verilerinizin başına bir harf yazın. (PK**) Gibi
Sn esmehmet
Ben makrolardan fazla anlamıyorum ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Aslında makro ustaları el atsa sorununuz çözülür gibi.

Excel Vers. ve Dili
2000 tr
veri

sayın kombo ilginize teşekkürler.bilgi bilgidir.