• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
excelson
iyi çalışmalar "YENİ MAL" SAYFASINDA BULUNAN B,C,D,E,G,H,I,J,M SÜTUNLARINDAKİ BİLGİLERİ "İŞLETME"SAYFASINDA BULUNAN FORMATTA YAZMAK İSTİYORUM DEĞERLERİN BİTTİĞİ YERDE "YENİ MAL" İKİNCİ SAYFASINDAKİ DEĞERLERİN YAZILMASINI O DA BİTİNCE DEVAMINA ÜÇÜNCÜ SAYFAYI YAZDIRMAK İSTİYORUM BU ARADA "İŞLETME" DEFTERİ İLK SAYFASI DOLDUĞUNDA İKİNCİ SAYFAYA YAZDIRMAYA DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUM MÜMKÜN MÜDÜR? İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Ekli dosyalar

merhaba öncelikle çok teşekkür ediyorum yazmış olduğunuz formül tam benim istediğim şekilde harika çalışıyor. eğer ilgilenirseniz size iki klasör içerisinde "veri aktarımı" ile ilgili notlar yazdım eğer bunlarda olursa size çok minnettar kalıcam tekrar teşekkürler iyi çalışmalar.

Son düzenleme:
merhaba öncelikle çok teşekkür ediyorum yazmış olduğunuz formül tam benim istediğim şekilde harika çalışıyor. eğer ilgilenirseniz size iki klasör içerisinde "veri aktarımı" ile ilgili notlar yazdım eğer bunlarda olursa size çok minnettar kalıcam tekrar teşekkürler iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Ekleri tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.
Not: Tablolarda mavi alanlar sizin veri gireceğiniz alanlar , gri alanlar ise formül uygulanmış hücrelerdir.

Ekli dosyalar

size ne kadar teşekkür etsem azdır beni büyük bir iş yükünden kurtardınız sizden son bir ricam var son gönderdiğiniz dosyada bir değişikliğe ihtiyacım var çöze bilirseniz sevinirim (işletme defterine alt toplamlar da yazdırıldıktan sonra veri aktarımına devam edilmesi gerekiyor) ilginize teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

merabalar; formül tam istediğim gibi çalışıyor çok teşekkürler. son kez demiştim ama ufak bişey daha var özür dilerim tekrar bakabilirmisiniz (işletme def.sıralaması hakkında)

Ekli dosyalar

merhaba; siz bu kadar karışık formülleri yazdınız ama ben basit bişeyi anlatamadım galiba sıralama konusunda ufak bir problem var bakabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum

Ekli dosyalar

Merhaba;
Umarım bu sefer doğru anlamışımdır.
Bu tür sorularda manuel sonuç yerleştirirseniz (tarihlerin olduğu satırda A sütununda ilgili hücrelere 1,2,3... gibi) anlaşılması daha kolaylaşır.
Eki tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

size çok teşekkür ederim yaptığınız çalışmalar gerçekten işimi çok kolaylaştırdı. başarılar diliyorum.

Geri