• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Aktarımı

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Merhaba arkadaşlar

Ekteki dosyada günlük üretim verilerinin "veri" sayfasından, "tümü" sayfasına aktarılması ile ilgili bir yardım rica ediyorum.

Aktarma formülü veya makrosu konusunda yardımcı olurmusunuz?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

Ekteki dosyada günlük üretim verilerinin "veri" sayfasından, "tümü" sayfasına aktarılması ile ilgili bir yardım rica ediyorum.

Aktarma formülü veya makrosu konusunda yardımcı olurmusunuz?

nasıl bir aktarım istiyorsunuz. detaylı bir şekilde anlatırsanız

Merhaba İhsan Hocam,

Günlük aynı form üzerinde 1 den fazla ürün cinsi olabiliyor. Ben veri girişine bunların günlük olarak girişlerini yapmak ve günlük verileri makine bazında diğer sayfaya aktarmak istiyorum. Yani girdiğim verileri "aktar" dediğimde veri giriş formu tamamen boşalacak ve yeni verileri gireceğim.

Ben böyle karışık verilerin diğer sayfaya düzenli şekilde aktarılması ve aktarılan sayfadan gerektiğinde tarih veya makine bazında veri alınması yöntemini öğrenmek istiyorum.

Gönderdiğim örnek çalışma yapacak olduğum diğer çalışmalara da kılavuzluk yapacak.

peki alt alta kaç satır olacak bu belli mi_?
tümü sayfasında hepsi alt alta mı kayıt edilecek_?
bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışacağım

İhsan Hocam

Ben verileri yıl boyunca gireceğim. Yani buda satır sayısının yaklaşık 300 kadar olması gerektiğini gösteriyor.

Tümü sayfasında girdiğim veriler tarih yada makine bazında alt alta olacak. Çünkü süz yahut farklı şekilde tarih veya makine bazında grafik yada tablo alabileceğim şekilde olmalı diye düşünüyorum.

Konu kaldırılmıştır.

Son düzenleme:
Geri