• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Aktarımı ve kayıt

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrfq1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
Arkadaşlar çok araştırdım ve aradıklarımı farklı farklı buldum ama biraraya getiremedim.
Aradığım sayfa1 de verilen bilgileri kaydet tuşuna basınca diğer sayfalara kayıt etmesini istiyorum
Ekte verdiğim dosyada daha iyi anlattım yardımcı olursanız çoksevinirim 1 haftadır bununla uğraşıyorum.Şimdiden tşekkür ederim

Ekli dosyalar

dosyanız ektedir.:cool:
Kod:
Sub kaydet_59()
Dim sat1 As Long, sat2 As Long, i As Long
On Error Resume Next
Sheets("VERİ GİRİŞİ").Select
Application.ScreenUpdating = False
Range("A1").AutoFilter
sat1 = Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
For i = 2 To Worksheets.Count
    sat2 = Sheets(i).Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row + 1
    Range("A1").AutoFilter field:=1, Criteria1:=Sheets(i).Name
    Range("A2:E" & sat1).SpecialCells(xlCellTypeVisible).Copy Sheets(i).Range("A" & sat2)
Next
Range("A1").AutoFilter
MsgBox "İşlem tamamlandı." & vbLf & "evrengizlen@hotmail.com", vbOKOnly + vbInformation, "AKTARILDI"
End Sub

Ekli dosyalar

Orion1 öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim
dosyayı test ettim fakat hata verdi
veri girişi kısmındaki tüm verileri silip tkrar veri girip kayıt et dediğimde hata veriyor.
Tekrar bir incelermisin

hata vediği satır :

Range("A2:E" & sat1).SpecialCells(xlCellTypeVisible).Copy Sheets(i).Range("A" & sat2)

Ellerine sağlık şimdi oldu son birşey daha isteyeceğim A sütununa ve geneline veri girmediğim zamanda A satırındaki menüyü kayıt yapıyor
A sütununun her hangibir satırına ve sayfanın genline veri girilmediği zaman uyarı verip kayıt yapmamasını sağlayabilirmisin.

Son düzenleme:
Ellerine sağlık şimdi oldu son birşey daha isteyeceğim A sütununa ve geneline veri girmediğim zamanda A satırındaki menüyü kayıt yapıyor
A sütununun her hangibir satırına ve sayfanın genline veri girilmediği zaman uyarı verip kayıt yapmamasını sağlayabilirmisin.
Veri doğrulama yaptım.
Dosyayı 2 nolu mesajdan indirebilirsiniz.:cool:

Teşekkür ederim

Geri