• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

verdiğim plaka list. e göre Koşullu biçimlendirme

Excel Vers. ve Dili
2010 TÜRKÇE
Arkadaşlar merhaba,

hergün düzenli olarak gelen bir sevkiyat listesi var, içinde ortalama 100 farklı plaka oluyor. bunlardan 20 kadarı (değişken olarak) bizim. ben plaka listemi verdiğimde excel oto olarak hücreyi sarı renk e boyamalı.

Eğer böyle birşey mümkün ise yardım edebilir misiniz?

Değerli vaktinizi ayrdığınız için şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı Günler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

hergün düzenli olarak gelen bir sevkiyat listesi var, içinde ortalama 100 farklı plaka oluyor. bunlardan 20 kadarı (değişken olarak) bizim. ben plaka listemi verdiğimde excel oto olarak hücreyi sarı renk e boyamalı.

Eğer böyle birşey mümkün ise yardım edebilir misiniz?

Değerli vaktinizi ayrdığınız için şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı Günler.

bi örnek dosya koysaydınız daha kolay olurdu yardımedenlere

burda yapılanları gördükten sonra, çok zor olmamalı die düşünüyoorum da. Yapılamıyormuu

Dosyanız ektedir, plaka isimli çalışma sayfanıza girdiğiniz plakalar istediğiniz gibi sarıya boyanacaktır. İyi akşamlar.

-Sizin olan araçların plakalarını ismi plaka olan çalışma sayfasına 1 defaya mahsus giriniz..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosyanız ektedir, plaka isimli çalışma sayfanıza girdiğiniz plakalar istediğiniz gibi sarıya boyanacaktır. İyi akşamlar.

-Sizin olan araçların plakalarını ismi plaka olan çalışma sayfasına 1 defaya mahsus giriniz..

çalıştıramadımmmmm... nasıl çalışıyor?

http://www.excel.web.tr/attachment.php?attachmentid=138517&d=1348862660

dosyayı indirin;

dosyayı açtıktan sonra kantar_satis isimli "çalışma sayfasının yanında" (en alt solda) plakalar diye bir çalışma sayfası mevcut orada girili olan 1-2 plaka mevcut.

onun altına veya üzerine kendi plakalarınızı yazar ve kantar_satis isimli "çalışma sayfanıza" dönüp, giriş yaparsanız göreceksiniz. plaka isimli çalışma sayfasında girmiş olduugunuz plakalar kantar_satis sayfasında sarıya boyanacak.,

Örnek;

yüklenen dosyada, plakalar sayfasına gidip en alt satırda yazılı olan plakayı 20adm58 nolu olan plakayı plakalar sekmesine yazdığınızda göreceksiniz en alt satırda plakanın olduğu hücre sarıya boyanacak.

Geri