• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veli Bilgilendirme

Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar ekteki dosyada öğrencilerimin bilgilerini GRAFİK bölümüne çağırıp öğrenci netlerini velilerime göstermek istiyorum.Bunları yapmaya çalıştığımda ilk üç öğrencinin numarasını girdiğimde bilgileri geliyor ama diğer öğrenci numaralırını girdiğimde garafik bölümüne bilgi gelimiyor.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

=DÜŞEYARA($K$1;MATEMATİK!$B$3:$M$5;10;0) formülünde $M$5 yazmışsın o yüzden sadece ilk 3'ü geliyor. $M$34 yazman lazım. diğerleri içinde aynı şey geçerli

Teşekkür ederim üstadım.Ben pek anlamam bu programı da yine sizin gibi yardım sever bir hocam hazırlamıştı.O yüzden eksikliği ben bulamadım.Yani pek anlamıyorum. Siz ekleyebilir misiniz.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Her şey için teşekkürler.

Üstadım teşekkürler.Ellerinize sağlık.Sizden bir ricam daha olacak bu grafiği tek derse ve tek grafiğe indirgeyip düzenleyebilir misiniz.Teşekkürler.

Arkadaşlar Muratakgül üstadın düzenlediği çizelgeyi sadece bir ders ve bir grafiğe göre düzenleyebilir misiniz.Türkce dersi ve türce grafiği olacak sekilde düzenlemek istiyorum.Ama bir türlü beceremedim.Dersleri sildiğimde dosya tamamen bozuluyor.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Az önce gönderdim istediğin şekilde olmadı mı?

Üstadım teşekkür ederim o çizelgedeki sıkıntı gidireldi.O cizelge kendi sınıfımın beş mifer dersini kapsıyor onda sıkıntı yok.Bir de okulda diğer sınıfların sadece Türkçe dersi çin için bu çizelgeyi tek ders ve tek grafik haline getirebilir misiniz?Türkce dersi ve grafik sayfasında Türkce dersi grafiği olsun istiyorum.Tek derse indirgenmezse her sayfaya öğrenci adı girmediğimz zaman hata veriyor.Bu hatayı ortadan kaldırmak için ders ve grafiğin teke indirilmesi gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Üstadım tamamdır.Ellerinize sağlık.

Geri