• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

VBA kod Yardımı..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cemilk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010-2013
Hocalarım Kusura bakmayın kafa şişiriyorum sanırım ama yine yardımınıza ihtiyacım var. Hani Eskilerin güzel bir lafı var."Bilmemek Ayıp Değil
Öğrenmemek Ayıp" diye sizin sitenizin sayesinde baya yol kat ettim ama bana göre büyük ama size göre toz zerresi kadardır. Neyse lafı fazla uzatmayayım

Ekteki dosyayı inceleyip Yardımcı olur musunuz.

Teşekkür Ederim.

Ekli dosyalar

1. userformlar da "form" var formu aç butonundan çalışıyor (bu butonuda bir arkadaş ekledi nasıl yaptı hala çözemedim) excel açıldığında sadece ekran da "FORM" kalsın istiyorum MÜMKÜNSE..
2.sevkiyat kayıt formundan kayıt yap dediğim de sevkiyat sayfasına gitsin ve satıra numara vererek ekleme yapsın.
3.termin tablosu na takvim ekleyerek tarih aralığı gelmesi başlangış ve bitiş. Sonra o tarihe uyan hafta sayısı gelerek hafta dökümün ekrana alsın..

Sorunlarımı tabloyu incelerseniz daha iyi anlayacağınızı ümid ediyorum.

Yardımlarınıza çok teşekkür ederim.

Cemil bey sevkiyat kayıtta araç plakası şöförün adı soyadı telefonu ve kamyon tır bunları nereye kayıt edecek

1. Userformlar da "form" var formu aç butonundan çalışıyor (bu butonuda bir arkadaş ekledi nasıl yaptı hala çözemedim) excel açıldığında sadece ekran da "form" kalsın istiyorum mümkünse..
2.sevkiyat kayıt formundan kayıt yap dediğim de sevkiyat sayfasına gitsin ve satıra numara vererek ekleme yapsın.
3.termin tablosu na takvim ekleyerek tarih aralığı gelmesi başlangış ve bitiş. Sonra o tarihe uyan hafta sayısı gelerek hafta dökümün ekrana alsın..

Sorunlarımı tabloyu incelerseniz daha iyi anlayacağınızı ümid ediyorum.

Yardımlarınıza çok teşekkür ederim.

3.istediğiniz ile ilgili bilgim yok kusura bakmayın

Ekli dosyalar

• S.zip
    S.zip
    213.1 KB · Görüntüleme: 11
Geri