Merhabalar, tarafımıza gelen siparişleri takip etmek için hazırladığım. Ancak bir türlü beceremediğim sorunum için yardımlarınızı bekliyorum.amacım 2018 yılı içersinde gelen her sipariş için 2018 yılı klasörünün içinde firmaları otomatik oluşturup, vermiş olduğum sipariş no ile örnek dosyanın ismini farklı kaydedip ilgili müsterinin klasörünü içine kopyalamak istiyorum. Bu nedenle;
mesajımın ekinde göndermiş olduğum bos sıparıs formu içindeki örnek sayfasında,
c8 hücresindeki yazının aynısını çalışma klasörümün altındaki 2018 klasörünü altında kontrollü bir şekilde otomatik olarak oluşturup, daha sonra bu c8 hücresindeki firmanın klasörüne doldurmuş olduğum sipariş formunun aynısını ı9 hücresindeki sipariş no ismi ile vba dan kaydetmek istiyorum.ilgilenen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.. Soner erim
mesajımın ekinde göndermiş olduğum bos sıparıs formu içindeki örnek sayfasında,
c8 hücresindeki yazının aynısını çalışma klasörümün altındaki 2018 klasörünü altında kontrollü bir şekilde otomatik olarak oluşturup, daha sonra bu c8 hücresindeki firmanın klasörüne doldurmuş olduğum sipariş formunun aynısını ı9 hücresindeki sipariş no ismi ile vba dan kaydetmek istiyorum.ilgilenen tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.. Soner erim
Ekli dosyalar
Son düzenleme: