• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Vade tarihleri hakkında

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 - Tükçe
Arkadaşlar merhaba Sitenize yeni üye oldum.Hepinize selamlar.Kendi Çapımda bende ecxeli öğrenmeye çalışıyorum.Başardığım kadarıyla işlerim hafifliyor.Benım kullandıgım muhasebe programı ecxelle Canlı bilgi atıyor.(Kopyala yapıştır değil) Veri Girişi sayfasında D stununa atılan vadelerın başka bır sayfaya tek vade olarak gelmesını istıyorum.Rapor sayfasında I sutunundakı gıbı.Yardımlarınız için teşekkur ederım.Hasan Ertaş

Merhaba,
D sütununu esas alarak E sütunundaki tarihleri istediğiniz gibi düzenlediğimi sanıyorum.
Selamlar,

Sn. hasan ekrem
Özel mesajınızı okudum, bildiğim kadar formüllerle böyle bir işlem yaptırmak mümkün değil sanıyorum.
Ancak söylediğiniz şöyle yapılabilir. D sütununa süz dersiniz, süz komutunda "Boş olmayanları" seçersiniz. Kopyalamak istediğiniz alanı kopyaladıktan sonra diğer sayfada kopyalamak istediğiniz hücrede iken sağ tıklayıp "Özel Yapıştır" ı seçiniz ve "Boş olanları atla" işaretleyerek tamamı seçin.
Ayrıca yazmak istediğiniz hususları özel mesaj yerine formu kullanırsanız diğer kişilerde yardımcı olacaklardır.
Selamlar,

Son düzenleme:
Geri