Vade Adat Hesaplama

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
Merhaba Arkadaşlar Ekte gönderdiğim örnekte çeklerin Adat ortalaması var şöyle bir sıkıntımızı doğuyor Tedarikçi firmaya ortalama 96 günlük çek vereceğiz müşteri çeklerimiz ortalama vadesi 94 gün Kalan kısıma kendi çekimizi keseceğiz hangi tarihe keseceğimize nasıl bir formül uygulayabiliriz.
Örnekte deneme yanılma yoluyla yaptım 96 güne tamamladım ama formülle uygulayabilirmiyiz. Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
Merhaba Arkadaşlar Ekte gönderdiğim örnekte çeklerin Adat ortalaması var şöyle bir sıkıntımızı doğuyor Tedarikçi firmaya ortalama 96 günlük çek vereceğiz müşteri çeklerimiz ortalama vadesi 94 gün Kalan kısıma kendi çekimizi keseceğiz hangi tarihe keseceğimize nasıl bir formül uygulayabiliriz.
Örnekte deneme yanılma yoluyla yaptım 96 güne tamamladım ama formülle uygulayabilirmiyiz. Şimdiden teşekkürler
http://www.excel.web.tr/f60/tarih-zaman-saat-fonksiyonlary-uygulamalary-t18175.html

ali arkadasimiz guzel çalısma yapmış ogrenmek istersen buyurun

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
cvb

Güzel bilgiler var verdiğin linkte ama benim istediğim yok eline sağlık hazırlayanın

Excel Vers. ve Dili
2007
Arkadaşlar diğer sorunları anında 300 kişi okurken bizim sorunlarımızla kimse ilgilenmiyor bilen varsa eğer rica etsem şu sorunuma çare bulabilirmisiniz excel 2007 de excel simgesine tıkladığımda sıfır bir sayfa çıkacağına daha önce işlem yaptığımız bir sayfa sürekli çıkıyor.Ne yapabilirim bu konuda ben her tıkladığımda herkeski gibi boş bir sayfanın açılmasını istiyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı?şimdiden teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
Başlat Programlar/microsoft office/microsoftoffice excel2007 sırayla bunları yaparsanız yeni excel sayfası açılır

Excel Vers. ve Dili
2007
Türkçe
Ekli dosyada bir kara kalem çalışması gibi oldu ama sonuca gidecek yolu buldum. Bir incelermisiniz. Benim sonuca göre sizin karşı tarafa vermeniz gereken kendi çekinizin vadesi 2 gün kısa kalmış. Ondalık ayarları ile alakalı bir durum var sanırım.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
Cvb

Hay ellerin, dert görmesin çok güzel olmuş ustat teşekkür ederim işte budur iki göndür uğraşıyorum valla ama bulamadım Çok sağolasın

iyi akşamlar