• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Üzerine çift tıklanan metni iğer sayfaya yazdıra

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mesafe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 English
Üzerine çift tıkladığım ve yanındaki hücredeki metinleri diğer sayfaya yazdırmak istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Üzerine çift tıkladığım ve yanındaki hücredeki metinleri diğer sayfaya yazdırmak istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Merhaba.
Dosyanızın "Sayfa1" 'in kod sayfasına ekleyeceğiniz: Şöyle bir kodla olabilir.
Kod:
Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
If Intersect(Target.Cells, Range("g10:g65000")) Is Nothing Then Exit Sub
sor = MsgBox("SAYFA 2 ye YAZDIRMAK İSTİYORMUNUZ ?", vbYesNo)
If sor = vbYes Then
Sheets("Sayfa2").Cells(Sheets("Sayfa2").Cells(65000, 8).End(xlUp).Row + 1, 8) = _
Target.Offset(0, -1).Value
Sheets("Sayfa2").Cells(Sheets("Sayfa2").Cells(65000, 2).End(xlUp).Row + 1, 2) = _
Target.Offset(0, 0).Value
End If
End Sub

Yardımızını için çok teşekkür ederim. Ancak benim atladığım bir konu oldu. Ben her defasında aynı yere bir öncekinin üzerine yazmasını istiyordum, bir altındaki satıra değil. Bunun için nasıl bir değişiklik yapılması lazım.

Yardımızını için çok teşekkür ederim. Ancak benim atladığım bir konu oldu. Ben her defasında aynı yere bir öncekinin üzerine yazmasını istiyordum, bir altındaki satıra değil. Bunun için nasıl bir değişiklik yapılması lazım.
Merhaba.
Aşağıdaki gibi mi?

Kod:
 Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
If Intersect(Target.Cells, Range("g10:g65000")) Is Nothing Then Exit Sub
sor = MsgBox("SAYFA 2 ye YAZDIRMAK İSTİYORMUNUZ ?", vbYesNo)
If sor = vbYes Then
Sheets("Sayfa2").[h5] = Target.Offset(0, -1).Value
Sheets("Sayfa2").[b11] = Target.Offset(0, 0).Value
End If
End Sub

Son düzenleme:
Geri